Search

Tri odlična make up proizvoda za jesen po savjetu omiljene hrvatske vizažistice Bele Make Up

Tri odlična make up proizvoda za jesen po savjetu omiljene hrvatske vizažistice Bele Make Up

I možete ih kupiti kod nas

Tekst: Ana Pavić


Iza brenda Bela Make Up krije se Lada Mitrašinović, jedna od najpopularnijih hrvatskih vizažistica koja ima pravu malu vojsku pratitelja na Instagramu

Lada je posebno omiljena među djevojkama koje pripadaju Instagram generaciji, a koje su svoje make up uzore pronašle u Rihanni, Kim Kardashian, Kylie Jenner i beauty influencericama poput Hude Kattan te ako u Hrvatskoj tražite make up artisticu koji će vam napraviti onaj jako popularan sjajni ten i seksepilan make up koji viđate na Instagram djevojkama, Bela Make Up je prava adresa za vas. Njenoj popularnosti svjedoči i činjenica da je prije nekoliko mjeseci održala make up tečaj za koji je vladao veliki interes, a na kojem je prisutnim damama demonstrirala  novitete u šminkanju i predstavila svoje najdraže proizvode. Po mnogočemu Lada je prava moderna predstavnica nove generacije make up artista koji pametno grade svoj imidž i promoviraju rad kroz društvene mreže i pop up tečajeve i edukacije. Iz svih navedenih razloga zamolili smo ovu uspješnu mladu damu da nam otkrije svoja tri make up favorita za jesensku sezonu, a koja ćete pronaći u našim drogerijama. Evo koje nam je proizvode izdvojila:

Bobbi Brown Luxe Matte ruževi

bobbi

Velika sam ljubiteljica Bobbi Brown ruževa, a ovima se posebno veselim jer iako su u mat varijanti sadrže njegujuća ulja i laganiji vosak pa time ne isušuju usta kao većina mat ruževa. Biti će dostupni u čak 18 nijansi pa vjerujem da će svatko naći odgovarajuću nijansu za sebe.

Becca Highlighteri (Rose Gold nijansa)

becca

Becca highlighteri su mi jedni od najdražih jer ostavljaju predivan sedefast sjaj pa izgledaju prirodnije od ostalih. Odlična vijest je da su konačno stigli i u Hrvatsku.

Armani Luminous Silk tekući puder

armani

Iako nije novitet na tržištu, dobro će vam doći nakon ljetnih mjeseci kada još uvijek možemo koristiti lakše tekuće podloge no s ipak malo jačom prekrivenošću. Ovaj puder je definitivno jedan od mojih omiljenih, a i klijentice na njega odlično reagiraju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više