Search

Tri odlične ljetne frizure Izabel Kovačić

Tri odlične ljetne frizure Izabel Kovačić

Najljepša kosa koju smo vidjeli

Tekst: A.P.


Image: Instagram

Prelijepa Izabel na Instagramu ima impresivnih 400 tsiuća pratitelja, a jednako je popularna u inozemstvu kao i u Hrvatskoj

Prvo što primijetite na Izabel je prekrasna kosa koja joj je osigurala kampanju za poznati francuski brend Vichy i to njihovu liniju Dercos. Iako ima prirodno kovrčavu kosu često ju ravna ili se igra s trenutno jako popularnim stilovima frizura kakve viđamo na Instagramu. Izdvojili smo nama tri omiljena ljetna looka koja je plavokosa ljepotica objavila na svom Instagram profilu. Pogledajte ih u nastavku:

Beach waves

izabel

Ova frizura je prirodna za Izabel, ali ju možete napraviti sami pogotovo kad ste na odmoru. Morska voda u kombinaciji sa suncem daje tu grublju teksturu kosi i lakše ju je "zgužvati" u kovrče. Mokru kosu na plaži nagužvajte među prstima i pustite je da se osuši u valove prirodnog izgleda. Dobro će vam doći i neko ulje za zaštitu i za hidratizaciju koje će dati sjaj i ukloniti isušeni dojam koji more i sunce ostave na kosi. Ako ste se vratili s godišnjeg, a želite ovakve valove u kosi onda potražite slani sprej u hrvatskim drogerijama. Nanosite ga na polushu kosu koju gužvate rukama i tako kreirate valovitu teksturu. U ovom slučaju je najbolje da vam se kosa prirodno suši.

Polurep

izabel

Ovo je Instagram frizura ljeta koju je proslavio klan Kardashian i cijeli niz beauty influnecerica. Jako je jednostavna za izvesti i Izabel ju je nosila na samom početku ljeta kada je bila u Rusiji na svjetskom prvenstvu. Postoji nekoliko verzija ove frizure, a najljepša je kada je kosa lagano izlomljena ili valovita. Kosu oblikujte četkom ili figarom, raščešljajte lokne i zagladite ih. Prednji dio sekcije kose začešljajte od čela i zavežite u visoki rep.

 

Rep ukrašen svilenom maramom

izabel

Marama je ultimativni ljetni ukras za kosu i žene je ovo ljeto nose na bezbroj načina. Izabel ju je iskoristila za jednu od najpopularnijih ljetnih frizura na Pinterestu koja je jednostavna za napraviti. Radi se o neurednom repu tzv. "messy ponytail" koji je voluminozan i malo raščupan. Ovdje kosa ne mora biti uredno zaglađena od lica već ju možete nehajno privezati i pustiti da vam na lice padaju pramenovi ili šiške. Rep također možete malo zgužvati ako želite taj "bed hair" izgled. Najupečatljiviji detalj je svilena marama koju zavežete oko gumice za kosu i pustite da krajevi padaju uz kosu. Dobar izbor marama ovog stila imaju Zara i Mango.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više