Search

Ulje mandarine u službi ljepote

Ulje mandarine u službi ljepote

Decleor Aroma Lisse linija za prevenciju starenja

BURO.


Image: PR

Nikad nije prerano započeti s brigom o zdravlju kože!

Aroma Lisse kombinira tehnologiju 4 anti-aging proizvoda s laganim teksturama za jedinstveno osjetilno iskustvo. Širok spektar djelovanja tretmana podrazumijeva prevenciju nastanka bora, korekciju već postojećih nepravilnosti stimulacijom proizvodnje hijaluronske kiseline, te učvršćivanje i hidrataciju kože. Antioksidantno esencijalno ulje manadrine sadrži d-limonen, spoj koji štiti stanicu od štetnog djelovanja slobodnih radikala i regenerira DNA oštećenu od djelovanja UV zraka. Napredne tehnologije Decléorovih laboratorija zaslužne su za liniju proizvoda koja će uspješno djelovati na prve znakove starenja i osigurati optimalnu hidrataciju stanica kože. Rezultat su zaglađene bore i blistava koža.

Ulje mandarine u službi ljepote (фото 1)

Aroma Lisse linija proizvoda kombinira se sa stimulativnom masažom lica, vrata i dekoltea, što osigurava vidljive kvalitetne rezultate. Tretman preporučujemo osobama od 25 do 45 godina, jer nikada nije prerano započeti s brigom o zdravlju kože.

Tretman možete isprobati u studiju za njegu lica i tijela Bliss, Ilica 15 (I.kat). Više informacija potražite na www.bliss.hr.

Ulje mandarine u službi ljepote (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više