Search

Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi

Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi

Tekst: A.P.


Stiže nam nova sezona a s njom i neki novi trendovi u kosi koje ćemo često viđati na društvenim mrežama i na ulicama grada. Svjesni smo činjenice da je i jesen otkazana u smislu zabave i nekih opuštenijih stvari na koje smo navikli, ali možete razveseliti same sebe s nekim novim lookom ili osvježavanjem postojeće frizure. Za trendovske smjernice u kosi smo upitali vlasnicu jednog od najpopularnijih zagrebačkih salona Teutu Mesaroš koja stoji iza frizura i boja kose brojnih poznatih Hrvatica. Evo što nas očekuje:

Blunt bob

Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi (фото 1)
Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi (фото 2)

Blunt bob je frizura koja je prošle godine napravila pravi boom među djevojkama. Jasno je da se trend bob frizure proteže i na 2020. godinu, a nosi se u dvije varijante: jedna je ravna sleek zaglađena kosa , a druga blago prelomljena teksturirana kosa. Kod ovog stila frizure je odlično što je mogu nositi djevojke s ravnom kosom ali i one koje imaju gustu i valovitu kosu.


Micro balayage

Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi (фото 3)
Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi (фото 4)

Micro balayage je nova tehnika pramenova koja na najnježniji prirodan način čini kosu osjenčanom . Odlična je za djevojke koje vole svoju prirodnu boju kose (brinete ) ali su u potrazi za tehnikom koja će samo malo istaknuti njihovu prirodnost . Kosa se minimalno tretira što omogućuje dugotrajnost boje .


Golden buterry hair color

Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi (фото 5)
Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi (фото 6)

Zlatna boja kose i općenito toplije boje za kosu biti će jako popularne u jesenskoj sezoni . Nakon ere hladnih i sivih tonova na redu su topliji refleksi na kosi . Crvena , bakrena i zlatna kosa polako, ali sigurno, dolaze na red .


90’s super model hair

Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi (фото 7)
Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi (фото 8)

90-te godine i era super modela zauvijek su promijenile modnu scenu . Frizura s ogromnim volumenom i vrhovima uvinutim prema unutra, osim što je ženstvena i senzualna, pristaje gotovo svakom tipu i strukturi kose .


Casual hair

Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi (фото 9)
Upitali smo Teutu Mesaroš koji su glavni trendovi u kosi za jesen? Ovo su njeni prijedlozi (фото 10)

Još jedan trend iz 90 tih godina ove će godine prihvatiti sve trendseterice. Neobavezno dignuta kosa , pričvršćena velikom plastičnom kopčom ili gumicom s prednjim dijelom kose koju pada i uokviruje lice . Početak 2020. godine i dani karantene učinili su da frizuru koju većina žena nosi “po doma” vratimo u trend . Kopča ili skrunchie velika gumica komad je koji ove godine morate posjedovati . Ovo je frizura koju svatko može složiti sam, jedino treba pripaziti da ju ne uzimate zdravo za gotovo i provedete više dana u tjednu s njom kako ne biste stekli dojam neuglednog izgleda .


Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više