Search

Violette poznajete svi, a sada je vrijeme da upoznate i njen brend

Violette poznajete svi, a sada je vrijeme da upoznate i njen brend

Tekst: BURO.


Sigurni smo da ste gledali beauty tutorijale Violette Serrat. Spontani, zabavni ali elegantni oni su savršen odraz beauty guruice koja je rođena u Parizu ali živi u New Yorku. Njen stil i vještina, zajedno s inteligentnim i duhovitim newsletterom "Why I Don't Contour", osigurali su joj odanu bazu obožavatelja. Njen YouTube kanal ima više od 300 tisuća subscribera, a profil na Instagramu još više pratitelja i zato je možda i bilo za očekivati da će, nakon godina provedenih na pozicijama International Makeup Designer za Dior, konzultanta za lanac i brend Sephora i suradnje s brendom Estée Lauder, Violette izbaciti i svoju vlastitu kozmetičku liniju. Upoznajte Violette Fr.

DNA brenda

Iako je uvijek imala pristup najboljim beauty brendovima, Violette tvrdi da joj je uvijek nešto nedostajalo. "Sve se vrlo lako koristi, odgovarat će svima od profesionalnog šminkera pa do pravog početnika. Uvijek sam bila fokusirana na pronalaženje clean formula koje su pritom izuzetno pigmentirane. Pakiranje koje smo napravili nije samo prelijepo već je i ekološki osviješteno." Ako ste pretpostavili da brend u asortimanu ima samo šminku, pogriješili ste (potpuno prirodno). Serrat se željela okušati i u njezi kože, preparatima za kosu i parfemima iako ovo ne znači da je linija koju je stvorila jako velika. Upravo suprotno: kolekcija ima svega 11 proizvoda raspoređenih u šest kategorija. U pravom francuskom duhu "ovi proizvodi su napravljeni da u njima uživate, ne da sami sebe mijenjate." izjavila je.

ključni proizvodi

Boum-Boum Milk je tri-u-jedan proizvod koji u sebi spaja tonik, hidratantnu kremu i serum. Violette je spremna na skeptike: "Znam da možda ne želite probati proizvod za njegu kože koji potpisuje šminker ali, molim vas da prvo probate ovaj." Yeux Paint Liquid Eyeshadows sjenila za oči su postojana i dolaze u bogatim intenzivnim nijansama, od kojih nam je omiljena Blue de Minuit. Baume Shine je highlighter za sve prilike, primjene i ljude. Zatim je tu i šampon za suho pranje kose po imenu Frange Puff i roll on parfem s notama vetivera nazvan Avec Amour. Naravno, linija ne bi bila kompletna bez omiljenog proizvoda svih Francuskinja: ruža za usne. Njegovo ime je Petal Bouche Matte i inspiriran je crvenim laticama ruže, a na usnama izgleda poput pliša.

Svi proizvodi se mogu kupiti na njenom sajtu.

Ovaj članak prvobitno je objavljen na buro247.com

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više