Search

Vitki ste, ali vas i dalje muče masne naslage na određenim mjestima i celulit? Karla Zelić nam je otkrila kako je ona riješila ovaj problem

Vitki ste, ali vas i dalje muče masne naslage na određenim mjestima i celulit? Karla Zelić nam je otkrila kako je ona riješila ovaj problem

Povela nas je na tretman kod dermatologice Ivane Nole

Urednik: BURO.


Image: Petar Santini,
Marko Vukas

Iako su genetika i stil života ključni faktori za izgled tijela, kada govorimo o onim upornim nedostacima poput celulita ili pak masnih naslaga koje ne odlaze unatoč režimu, pokazalo se je da rješenje ipak leži negdje drugdje.  Osim prihvaćanja svog tijela kao idealnog bez obzira na nedostatke, za sve one koji ipak nisu došli na taj nivo - predlažemo: poduzmite konkretne korake! U zadnje vrijeme tehnologija uređaja za nekirurško oblikovanje tijela toliko je napredovala da je sve više onih koji posežu za tim nekirurškim, neinvazivnim i očigledno učinkovitim metodama. Jednu od njih 'blagoslovila' je i naša Influencerica Karla, poznatija kao SuperBabe Killah. Karla nas je povela u Dermatologiju Ivana Nola na tretman uređajem Med Contour PLUS.

Karla Zelić


Nakon ugodne kavice u prekrasnoj čekaonici dermatologije, uslijedile su kratke konzultacije s dr. Ivanom Nolom, priprema te tretman uređajem Med Contour PLUS:  "Zbog prirode svog posla, moram paziti na prehranu i na izgled svog tijela. Iako sam mršava, pazim što jedem i redovito treniram, genetski imam celulit ispod stražnjice, koji je uporan unatoč mojim naporima da ga eliminiram kroz vježbanje." - kroz smiješak nam je sramežljivo priznala Karla te nadodala: "Kad sam prvi put došla u dermatologiju kod dr. Ivane Nole, imala sam samo jedan cilj: smanjiti taj uporan celulit na nogama i stražnjici. Doktorica mi je preporučila tretman uređajem Med Contour PLUS." govori Karla, pokazujući na područje bedara.

Karla Zelić


Na pitanje zašto je celulit bio primarni razlog odgovara: "Iako sam naučila voljeti svoje nesavršenosti i što sam starija shvaćam da nam one zaista daju šarm, celulit mi je jednostavno dalje oku neugodan i moram priznati da unatoč samopouzdanju, radije biram glatke i zategnute noge bez opterećivanja o tome na kojem svjetlu i u kojoj pozi mi se celulit više vidi, posebno zbog modelinga." kazala je Karla.

Karla Zelić


"Kroz vježbanje i njegu tijela uspjela sam ublažiti celulit na nogama, točnije dio ispod stražnjice (takozvane 'jahačke hlačice'). Njih je inače zaista nemoguće riješiti bez posebnog tretmana. Upravo zato mi je Med Contour PLUS došao kao naručen. Najveća prednost je što se njime strateški može djelovati na ciljano područje. Uz to, tretman je zaista ugodan i skoro sam zaspala (smijeh) što je veliki plus, za razliku od anticelulitnih masaža na kojima sam bila i zaista nisu ugodne." nadodaje Karla.

Karla Zelić


Med Contour PLUS nadogradnja je poznatog aparata Med 2 Contour, koji se sad već pozicionirao kao dokazano učinkovit uređaj za oblikovanje tijela. Tretman istovremeno targetira masne naslage, zateže kožu i uništava celulit omogućujući individualan pristup klijentu kroz modulaciju ultrazvučne energije.

Karla Zelić


"Med Contour PLUS jedinstveni ultrazvučni tretman razbija membrane masnih stanica i one se uništavaju, ispuštajući masne kiseline i trigliceride. Kroz prirodni proces organizma ovaj višak masnih kiselina i triglicerida se eliminira iz tijela." objašnjava nam dr. Ivana Nola.

Dr.Ivana Nola

Osim što omogućuje trajne rezultate, 100% je siguran što je potvrdila i najrigoroznija agencija za ispitivanje kvalitete medicinskih proizvoda i uređaja -američka FDA. Tretman je izrazito ugodan i ne traži proces oporavka (tzv. 'lunch break' tretman). Klijenti ga opisuju kao masažu vrućim kamenjem i najvažnije: odmah daje vidljive rezultate. Naime, prosječno smanjenje obujma tijela nakon prvog Med Contour tretmana je 2,5 cm.

Njegovu vrijednost potvrđuje i činjenica kako je upravo ovaj tretman na najvećem medicinskom kongresu estetske medicine na svijetu - 'Aesthetic awards' u Las Vegasu - pred stručnom komisijom dobio prestižnu nagradu za najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela. Danas ovaj uređaj nosi 'Best Non-Invasive Body Shaping Enhancement' titulu.

Karla Zelić


"Oduševljena sam rezultatima i osjećam se ugodnije u svojoj koži, a razliku sam vidjela i golim okom, kada sam obukla traperice i shvatila da mi se više ne stvaraju nabori oko masnih jastučića. Svakako preporučujem Med Contour djevojkama poput mene, koje nemaju problem s kilogramima i redovno treniraju, ali žele dovesti tijelo do savršenstva, kad su već uložile toliko truda u njega." - rekla nam je Karla.

Na tretman se možete naručiti u dermatologiji Ivana Nola na novoj adresi - Ulica Alberta Ognjena Štrige 4 u Zagrebu, telefonom na 014619191 ili mailom na [email protected]  Cijena jednog Med Contour PLUS tretmana kreće se od 600 kn, a cijena ovisi o regiji tijela. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a za punu promjenu preporučuje se paket od pet tretmana.  Iako vam se čini da je možda prekasno, obradovat će vas činjenica da je paket od pet tretmana moguće odraditi u samo 28 dana. Idealno vrijeme je dakle: Sada.
Više o poliklinici pogledajte na www.dermatologija-ivananola.hr

Tekst: Tena Cuculić

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više