Search

Vode s kolagenom su novost u svijetu ljepote

Vode s kolagenom su novost u svijetu ljepote

Ljepota u bočici

Tekst: Promo


Image: Promo

Kad ugazimo u 30-te i počnemo primjećivati promjene na svojoj koži, instantno krećemo u potragu za proizvodima koji će nam što dulje pomoći sačuvati mladenački izgled. Vode s kolagenom samo su jedna od alternativa kako prirodnim putem svom organizmu podariti ono što mu nedostaje

U ovoj eri ljepote koju nameću popularne sestre Kardashian i ljepotice Hadid, kolagen je postao sinonim za ispunjavanje bora i povećanje usnica. No, za skupinu žena (i muškaraca) koji razmišljaju unaprijed kako da taj zahvat odgode što je dulje moguće, postoji još nekoliko trikova kojima često pribjegavaju. Znamo da je kolagen najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu i glavna proteinska komponenta kože, a s vremenom se on nepovratno "troši" te ga valja nadomjestiti. Najviše je vidljiv na koži, te ona gubi svoju elastičnost. Izbor namirnica je jedan od važnih elemenata, a namirnice koje povećavaju njegovu proizvodnju u koži su goveđe meso, zeleno lisnato povrće, bijeli luk, namirnice bogate omega 3 masnim kiselinama, te voće i povrće crvene boje. Pored hrane, tu su i suplementi u obliku tableta i prahova za hranjenje kože iznutra. 

Bombardirani medijima, kad pređemo 30-u postavlja se pitanje u kojem smjeru krenuti. Prvo se naoružamo s kremama za koje se nadamo da će se upiti u našu kožu i podariti joj mladenački izgled te popraviti elastičnost. Sukladno tome mijenjamo i prehranu te se priklanjamo trendu zdravog života u svrhu zdravlja i izgleda. Cijeli svijet je poludio za unosom kolagena, a mnogi kozmetički brendovi (posebice azijski) počeli su proizvoditi suplemente, ali i vodu koja sadrži kolagen. Ispijanje kolagena, umjesto ubrizgavanja nudi cijelom tijelu "popravak" tjelesnog vezivnog tkiva i usporava proces u kojem se ono počinje mijenjati (negdje tamo sredinom 20-ih). Upravo unosom vode s kolagenom možemo "probuditi" organizam i na vrijeme ga sačuvati te odgoditi vidljive znakove starenja kože. 

Vode s kolagenom su novost u svijetu ljepote (фото 1)

Zapadno tržište već je prepuno svojim inačicama vode s kolagenom koje možete pronaći na svakom koraku, dok na našem tržištu za sada postoji samo jedna. Jana kolagen beauty je odgovor na odgađanje znakova starenja na koži, te je proizvedena na bazi prirodne mineralne vode. Nježnog okusa ruže, ova voda osim što je blagodatna za kožu jako je fina. Jedna bočica dnevno bit će dovoljna za unos kolagena u organizam, a nakon 4 tjedna bit će vidljive promjene na koži, jer jedna bočica Jana kolagen beauty sadrži 2,5 g kolagena Verisol čija konzumacija rezultira vidljivim poboljšanjem elastičnosti i čvrstoće kože te smanjenjem bora, što je dokazano i klinič­kim studijama. Dopunjavanjem našeg tijela prirodnim kolagenom jednako je onom kao da se hranimo eliksirom ljepote iznutra.  

Vode s kolagenom su novost u svijetu ljepote (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više