Search

Vodootporna šminka stvorena za plažu

Vodootporna šminka stvorena za plažu

Maskare, olovke i tuševi za oči


Image: Promo

Mnoge žene odlazak na plažu ne mogu zamisliti bez šminke, a uz vodootporne proizvode sada to niti ne trebaju

Ljeto i pojavljivanje na plaži bez šminke nekim ženama je noćna mora, ali sada za to postoji idealno rješenje. Ako niste jedna od sretnica s gustim obrvama i trepavicama, ne volite umjetne trepavice ili tetoviranje obrva, a željeli biste na plaži izgledati kao da ste lagano našminkani, iz studija Manuela Picard stižu odlični pomagači. 

Blinc Eyebrow Mousse - Maskara za obrve

Inovativan make up za obrve koji je dizajniran u 9 boja, uključujući prozirnu, daje obrvama boju, punoću i oblik, a idealna je za ljeto jer je potpuno vodootporna. Ne treba ju obnavljati kroz dan, dovoljno ju je nanijeti samo jednom dnevno i na kraju dana očistiti laganim čistačem za oči ili lice. Nikada se neće razmazati, čak i ako se intenzivno znojite ili kupate u moru ili na bazenu. Djeluje i kao fiksator za ''neposlušne obrve'' jer svojom gelastom strukturom, koja ujedno i njeguje dlačicu i kožu oko obrva kompleksom peptida, dajući im lagani anti - age tretman prilikom svakog nanošenja.

Vodootporna šminka stvorena za plažu (фото 1)

Long lash serum

Pospješuje rast trepavica i obrva te na potpuno prirodan način pospješuje duljinu, gustoću i punoću. Uz pomoć glavnih sastojaka, jojobe i peptida ubrzava rast dlačica, a rezultati se mogu vidjeti već nakon 2 tjedna. Preporučuje se korištenje 1-2 puta dnevno, u vrlo vrlo malim količinama i nanosi se na suhu, čistu kožu. Ako aplicirate serum ujutro prije nanošenja ostale šminke, dozvolite nekoliko minuta da se serum dobro upije. Za razliku od ostalih seruma za rast trepavica i obrva, Blinc Long Lash ne iritira niti pecka i pogodan je i za najosjetljiviju kožu i kod žena i muškaraca koji nose leće. Može se koristiti svakodnevno. 

Vodootporna šminka stvorena za plažu (фото 2)Maskara Amplified

Ukoliko se ne želite odreći maskare ni na plaži, a ne želite biti razmazane nakon svakog kupanja, predlažemo vam da isprobate maskaru koja je otporna na vodu, ne razmazuje se i postojana je i kod najjačeg znojenja. No, ono što je najzanimljivije jest da se može nanijeti u koliko god slojeva želite, ovisno o volumenu i looku koji želite postići. Stvara "tubice" (cjevčice) oko svake dlačice i time daje postojanost kroz cijeli dan, a skida se u jednom potezu s malo tople vode. 

Vodootporna šminka stvorena za plažu (фото 3)

Blinc Lash Primer

Za ekstra volumen i njegu vaših trepavica idealan je Blinc Lash Primer koji trepavicama daje volumen i njeguje ih vitaminom E i B kompleksom, uljem makadamije i kukui oraha. Nanosi se ispod maskare kako bi povećao volumen trepavica i također se skida toplom vodom i jednim potezom prsta. 

Ako vam to nije dovoljno, tu su i vodootporne Blinc olovke i tuševi za oči koji se ne razmazuju i traju cijeli dan. Olovke su kremaste teksture i sadrže vitamine i antioksidanse kako bi uz postojanu boju njegovale delikatnu kožu na kapcima. Olovke se uklanjaju nježnim odstranjivačem šminke.

Vodootporna šminka stvorena za plažu (фото 4)

Tuševi dolaze u 5 boja i izuzetno su otporni na vodu, ne razmazuju se čak i kad su suze u pitanju. Daju predivnu intenzivnu boju, a odstraniti ih možete jednim potezom i malo tople vode. Više o Blinc proizvodima možete saznati na www.manuelapicardbeauty.com

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više