Search

Pronašli smo svoj omiljeni silikonski proizvod za igru bez kojeg ne možemo. A vi?

Pronašli smo svoj omiljeni silikonski proizvod za igru bez kojeg ne možemo. A vi?

Inovacija u tehnologiji zove se FOREO ISSA play silikonska četkica za zube

Tekst: A.P.


Image: Senja Vild

Da trebate odabrati samo nekoliko proizvoda koje možete ponijeti sa sobom u toaletnoj torbici sigurno bi jedan od njih bio četkica ili konac za zube

Ipak, konac je konac, a četkica je četkica, stoga najčešće biramo ovo drugo i puno pažnje pridajemo odabiru iste prilikom kupovine. Na tržištu se nalazi more četkica za zube i često smo u dilemi koju odabrati, pogotovo ako nam prethodna nije bila dovoljno dobra ili je, ništa čudno, nestala s tržišta. Jedna je premalena, druga je prevelika, treća je previše tvrda, a četvrta je previše mekana i nakon korištenja uopće nemamo osjećaj da su nam zubi čisti i glatki. Ako upitate zubara koja je najbolja on će vam najčešće odgovoriti da je to ona koja se svakodnevno koristi. I zapravo ima pravo.

Sigurno ćete se složiti da je higijena iznutra važna kao i ona izvana te itekako pridonosi našem zdravlju i ljepoti. Ponekad to možda i zanemarujemo i puno nam je važnije kakav ćemo ruž za usne odabrati. Pošto jedno vuče drugo, savršenog ruža nema bez savršeno sjajnih i čistih zubi, a u tu priču ulazi FOREO ISSA play, revolucionarna silikonska četkica za zube koja će vaš osmijeh učiniti blistavim, a vašu kupaonicu (i toaletnu torbicu) još ljepšom.

foreo issa

Električna četkica za zube FOREO ISSA play savršena je za upoznavanje prednosti sonične oralne higijene te inovativnih značajki samog uređaja. Hibridni dizajn glave četkice kombinira silikonska i polimerna vlakna i vrlo je nježan za vaše desni, a učinkovit protiv plaka. Osim toga, četkica nudi i do 800 korištenja bez mijenjanja baterija. Ovaj proizvod je potpuno vodootporan i obložen glatkim antibakterijskim silikonom te pruža najbolje od Sonic Pulse tehnologije.

foreo issa

Pored svih navedenih karakteristika, FOREO ISSA play izuzetno privlačno izgleda, a dolazi u 5 upečatljivih boja. Dok će crnu možda odabrati muškarci i žene koje vole minimalizam, ostaju još 4 zavodljive nijanse koje mogu stvoriti dilemu. Tamnoružičasta poput divlje jagode, boja roze perle, plava koja podsjeća na nebo ljeti te kobaltno plava. Ovaj genijalni beauty proizvod dostupan je u prodavaonicama DM-a diljem cijele zemlje, a tijekom rujna možete ju nabaviti po cijeni sniženoj za 25%. Više informacija saznajte ovdje.

Možda ste godinama tragali za maskarom s kojom će vaše trepavice izgledati najbolje moguće, ali četkicu za zube više ne trebate tražiti. Nas je osvojila.

Pronašli smo svoj omiljeni silikonski proizvod za igru bez kojeg ne možemo. A vi? (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više