Search

Zašto su hijaluronski fileri zaista dobri za vašu kožu?

Zašto su hijaluronski fileri zaista dobri za vašu kožu?

Najbolji Anti Age tretmani iz Poliklinike Bagatin

Urednik: A.P.


Hijaluronska kiselina možda ne predstavlja najnoviji niti najrazvikaniji sastojak koji postoji, no isprobana je, pouzdana i ozbiljno dobra za vašu kožu

Kao prvo, nemojte da vas riječ „kiselina" zavara. Hijaluronska kiselina ne nagriza niti guli kožu. Zapravo, upravo je suprotno, moćan je humektant , tj. sastojak koji veže vlagu i održava kožu „punašnom", hidratiziranom i mladolikom.

Što je hijaluronska kiselina?
Hijaluronska kiselina prirodni je polisaharid (ugljikohidrat) u ljudskom tijelu. U većim količinama nalazi se između stanica kože gdje pruža vlažnost, čvrstoću i gipkost koži. Znate kako koža novorođenčadi uvijek izgleda divno vlažna i punašna? Razlog tome je činjenica da se djeca rađaju s visokom razinom hijaluronske kiseline koja im održava kožu takvom.
Tijekom godina, razina hijaluronske kiseline u našoj koži opada što je posljedica procesa starenja, pušenja i loše prehrane. Dolazi do gubitka hidratacije, gubitka elastičnosti kože, formiranja bora i obješene kože oko očiju i usta. Prve ozbiljne znakove žene počinju primjećivati nakon tridesete godine života.

Bagatin

Dermalni hijaluronski fileri za vraćanje mladolikosti

Hijaluronsku kiselinu u obliku dermalnih filera u Poliklinici Bagatin koriste u estetskim tretmanima za ublažavanje bora i borica, smanjenje podočnjaka, povećanje usana, kao i za oblikovanje kontura lica, primjerice brade i jagodica. Proizvod se injekcijom ubrizgava ispod bore, koji potom ispunjava potkožno tkivo i izdiže utor bore. Njihovim injiciranjem u kožu postiže se, ne samo popunjavanje bora i vraćanje izgubljenog volumena, već i hidratacija kože zbog retrakcije molekula vode, a dokazano je da dovodi i do regeneracije kolagena kao i stvaranja novog. Trajanje hijaluronskih filera je od 9 do 24 mjeseci, jer ih tijelo kroz neko vrijeme prirodno apsorbira. Preparat je homogen, nije životinjskog porijekla i posjeduje FDA odobrenje kao dokaz sigurnosti. U Poliklinici Bagatin preporučuju Juvéderm filere Vycross tehnologije koje karakterizira njihova prirodnost i dugotrajnost rezultata, radi se o tri izuzetna filera različite gustoće od kojih je svaki našao primjenu na određenoj regiji lica - Volbella, Volift i Voluma.

Poliklinika Bagatin - edukacijski centar
Doktor Tomica Bagatin iz Poliklinike Bagatin, zbog svog iznimnog iskustva u aplikaciji dermalnih filera, službeni je trener i edukator za tvrtku Allergan, proizvođača Juvéderm hijaluronskih filera i popularnog Botoksa. Također, cijeli tim kirurga i dermatologa Poliklinike Bagatin danas je postao vodeći tim doktora u pružanju najboljih usluga za tretiranje kože lica i tijela.

Ako vas zanima više informacija o hijaluronskim filerima ili se želite naručiti na konzultacije slobodno se obratite stručnjacima u Poliklinici Bagatin telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na [email protected]

Related articles

Buro 24/7 Selection

više