Search

Želite li se ozbiljnije posvetiti skincareu, serum s hijaluronom jedan je od prvih proizvoda u koji trebate uložiti

Želite li se ozbiljnije posvetiti skincareu, serum s hijaluronom jedan je od prvih proizvoda u koji trebate uložiti

Isprobali smo onaj s potpisom francuskog Novexperta, a drugi nam, čini se, neće ni trebati!

Tekst: E.G.


Image: Denis Butorac,
Pinterest,
Buro247.ru

Kozmetička industrija je danas toliko uznapredovala da ni oni najentuzijastičniji među nama ne mogu popratiti sve novitete, trendove i smjerove u kojima ona odlazi. Svakih se nekoliko mjeseci pojavi neki novi "it" sastojak koji se odjednom mora nalaziti u svakom relevantnom proizvodu, kao i nova rutina s između pet i deset koraka koja jamačno mijenja način njege kože kakav ste dosad poznavali. Drugim riječima, vrlo se lako u svemu tome pogubiti ili jednostavno izgubiti volju za stalnim praćenjem noviteta. Upravo se iz tog razloga danas vraćamo osnovama i pričamo o takozvanom vječnom sastojku beauty proizvoda, čije je djelovanje višestruko dokazano i mjerljivo. Isto tako, ne mislimo vas dodatno opteretiti s cijelim nizom proizvoda koje instantno trebati nabaviti - koncentrirat ćemo se na jedan proizvod i jedan sastojak.

O francuskom brendu iz ljekarničkog asortimana iza kojeg stoje nagrađivani dermatolozi smo već u više navrata pisali. "Novexpert" je provjereni brend čije linije ciljaju na konkretnu problematiku i čiji proizvodi redovito primaju odlične povratne informacije korisnika diljem svijeta. U njihovo smo se djelovanje imali prilike uvjeriti i sami, i zapravo bismo mogli preporučiti proizvode iz svake linije, ali danas se, ponavljamo, vraćamo osnovama i proizvodu za koji čvrsto vjerujemo da bi se trebao nalaziti u svakoj kozmetičkoj torbici osoba starijih od 25 godina, neovisno o tome koliki netko općenito ima interes prema tom području.

Želite li se ozbiljnije posvetiti skincareu, serum s hijaluronom jedan je od prvih proizvoda u koji trebate uložiti (фото 1)

 

Zašto baš hijaluron?

Hijaluronska kiselina prirodni je polisaharid (ugljikohidrat) u našem tijelu, a u većim se količinama nalazi između stanica kože i na taj joj način pruža vlažnost, čvrstoću i gipkost. S druge strane, životni vijek hijaluronske kiseline u epidermisu kože je samo 24 sata. Starenjem koža više ne može nadomjestiti svakodnevni gubitak hijaluronske kiseline što znači da s, primjerice, 60 godina imamo 50 posto hijaluronske kiseline, a u 75. samo 25 posto od onog s čim smo se rodili. Isto tako, ne treba podcijeniti korištenje seruma i pomisliti da je hidratantna krema dovoljna. Naime, serumi su mnogo koncentriraniji i, ne manje važno, imaju dublji učinak prodiranja u kožu. Upravo je iz tog razloga osmišljen Booster serum s hijaluronskom kiselinom, a nakon detaljnog korištenja svakog jutra i večeri, možemo reći da ostvaruje sve ono što tvrdi da će ostvariti. Pogledate li njegov sastav, to vas zapravo ne bi trebalo previše ni čuditi.

Ovaj serum sadrži 1,6 posto čiste hijaluronske kiseline koja je 100 posto prirodnog podrijetla. Jedna bočica Boostera sadrži količinu hijalurona koja odgovara zapremi od 20 injekcija hijaluronske kiseline, što ga čini jedinstvenim punjačem bora s trenutno najvećom koncentracijom čiste hijaluronske kiseline na svijetu. Sastoji se od četiri različite veličine molekula hijaluronske kiseline s četiri različita djelovanja na i ispod površine kože. Pomaže kod pomlađivanja kože, uklanjanja bora, hidratacije i zaglađivanja kože, umirenja i zacjeljivanja kože. Namijenjen je svim tipovima kože, pa čak i onim najosjetljivijima.

Želite li se ozbiljnije posvetiti skincareu, serum s hijaluronom jedan je od prvih proizvoda u koji trebate uložiti (фото 2)

 

Kako se koristi?

Svakodnevno se nanosi jedna do tri kapi Boostera, u svrhu nadoknađivanja hijaluronske kiseline iz kože. Serum se aplicira na lice, vrat i/li dekolte, ujutro i/li navečer. Možete ga primjenjivati samostalno, prije hidratantne kreme ili pak pomiješan s njom. Kad je riječ o make-upu, može se početi aplicirati odmah po nanošenju seruma.

Novexpert proizvode možete kupiti u svim boljim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te putem webshopa.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više