Search

Život u boji: Ovo je francuska manikura koju želimo ovog ljeta

Život u boji: Ovo je francuska manikura koju želimo ovog ljeta

Tekst: BURO.


Fascinacija nail artom je počela prilično davno i po svemu sudeći apsolutno ne jenjava, budući da se trendovi u tom, više ne tako malom komadiću modnog svijeta, nižu jedan za drugim iako postaju mnogo mnogo jednostavniji. Poslije zelene i neočekivane smeđe boje za ljeto, negative space manikure, na red je stigla i najnovija - stara - francuska manikura (u nju smo se ponovo zaljubili još davno).

Dovoljno je da se Gigi, Hailey ili Selena odluče za nešto i to nešto za tren postaje nezaobilazna stavka za cijelu Generaciju Z. Opća groznica i opsesija 2000-ima već nam je donijela kratke topove, male pravokutne naočale i japanke s flatformom, a sada je na red stigao i povratak francuske manikure.

Naše Insta feedove preplavile su varijacije na temu nude nokta sa samo vrhovima u boji, ili više njih. Ne brkajte ovaj trend s negative space nail artom jer nisu isti. Ovaj novi french je jednostavan, veseo i apsolutno lako izvediv čak i u uradi-sam-uvjetima (pod uvjetom da znate povući ravnu liniju, razumije se).

Pustite mašti na volju, sve je dozvoljeno. Od različite boje za svaki nokat, do kombinacije dvije boje, čak i diskretnih crteža i animal printa - i dalje jednostavna ali daleko razigranija francuska manikura od one na koju smo navikli. Donosimo vam svu inspiraciju za sljedeći posjet salonu ili DIY projekt.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više