Search

Znate li što ovog proljeća trebate izbaciti iz nesesera, a što zadržati?

Znate li što ovog proljeća trebate izbaciti iz nesesera, a što zadržati?

Tekst: BURO.


Priznajemo, svakog nas proljeća uhvati neodoljiva želja za novoitetima i novim počecima. Neseser pritom nije nikakav izuzetak. Lako je u svoj toj pomami za novim stvarima zaboraviti da dobre "stare" stvari ne treba mijenjati. Zato vam pomažemo da zaista napravite red: zadržite ono što vas odlično služi, zamijenite ono što vam (za sada) nije više potrebno i, naravno, prikupite one nove stvarčice za kojima svi žudimo.


zadržite


Crnu olovku za oči

Ovog proljeća, tamna intenzivna olovka svakako će vam dobro poslužiti da iscrtate oči, izvučete grafički eyeliner ili je jednostavno utrljate u korjen trepavica. Odaberite gel-formulu ili kajal olovku koje lako klize preko kapka ali i dugo traju.


Rumenilo lagane teksture

Živahne nijanse, gel i cushion teksture kao i rumenila u stiku vladat će ovim proljećem i ljetom, a vrlo verojatno i zamijeniti bronzere. Za najprirodniji izgled, nanesite boju tamo gdje se prirodno zarumenite i tamo gdje vas "hvata sunce". 

Znate li što ovog proljeća trebate izbaciti iz nesesera, a što zadržati? (фото 2)

GEL FACE BLUSH, MAC


Cushion puder

Trend njegovane, sjajne hidrirane kože ne jenjava, a najbolji način da je (pot)pomognete šminkom je cushion tekući puder. Jednostavan je za nanošenje, lagane je teksture ali dobre pokrivne moći i jednostavan za popravke tijekom dana. Pored toga, na listu "za" dodajte i činjenicu da je eco-friendly zato što se u velikom broju slučajeva može kupiti dopuna kada ga jednom potrošite. 


dodajte


Sjenila u boji

Pravi je trenutak da se upustite u raznobojne avanture i to uz pomoć sjenila za oči kojima, možda, ranije ne biste pružili šansu. Roza, plava, zelena, čak i žuta učinit će da svaki izlazak iz kuće dočekate s osmjehom (ako je vjerovati TikToku).


Maskaru u boji

Ako su vam sjenila u boji ipak prevelik zalogaj, tu je maskara! Klasična plava ili tamno-ljubičasta su odličan prvi korak, a zatim možete napredovati i do zelenih, zlatnih ili čak rozih opcija.


Laganu boju za usne

Must sezone? Prirodan finiš; veo boje i hidratacija + njega. Bilo da se odlučite za balzam u boji, ruž koji njeguje (linija je tanka, priznajemo) ili lip tint, nećete pogriješiti. Izbjegavajte teške olovke u boji. 


zamijenite


Paletu za obrve

Da, obrve iscrtane uz pomoć palete mogu izgledati odlično, ali su u većini slučajeva prejake za svaki dan, pogotovo onaj u kojem ima mnogo sunca (a o vještini koja vam je potrebna da bi izgledale dobro da i ne govorimo). Najprirodnije rezultate pružit će vam olovke za obrve koje podsjećaju na flomastere.


Primer sa silikonom

Iako koža uz njihovu pomoć izgleda zaista savršeno, silikonski primeri preko nje stvaraju film koji, osim što zagušava pore, zna biti i vrlo neugodan na vrućini. Mi smo se pomirili s činjenicom da savršena koža ne postoji i okrenuli se tome da je učinimo što zdravijom, uz pomoć hidratantne njege koja je štiti od svih štetnih vanjskih uticaja.


Jak highlighter

Što suptilnije, to bolje. Jake highlightere koji se istovremeno presijavaju u svim nijansama odložite u ladicu i zamijenite ih nekom suptilnijom varijacijom na temu u tonu koji odgovara vašoj koži. Ključne riječi? Blagi sedef.


Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više