Search

Kako postići look Zooey Deschanel?

Kako postići look Zooey Deschanel?

Glumica u časopisu Marie Claire

Tekst: BURO.

Kako postići look Zooey Deschanel? (фото 1)

Zvijezda rujanskog izdanja američkog časopisa Marie Claire je Zooey Deschanel. Look koji glumica ponosno njeguje već neko vrijeme spoj je retro stila i suvremenosti, a njene šiške postale su već zaštitni znak kojeg volimo. Editorial u časopisu nam donosi dašak grungea 90-ih, tako popularnog ove sezone. Glumica je odjevena u najlonke s rupama i predimenzionirani vuneni pulover u kombinaciji sa zlatnim lančićima i narukvicama.

Make-up: Vizažistica Jeanine Lobell je morala pronaći balans među odjećom i make-upom. "Zooey je tako ženstvena i nježna, dok se grunge asocira s određenom čvrstinom. Rješenje smo pronašli u smeđim nijansama make-upa, koje prekrasno odgovaraju boji njene kose i naglašavaju cijeli look. Upečatljivi smokey eyes naglašava njene prekrasne plave oči, u kombinaciji s nekoliko slojeva crne maskare. Ruž za usne brenda NARS boje breskve daje licu svježinu i naglašava mladost."

Kako postići look Zooey Deschanel? (фото 2)

Ruž NARS, sjenilo Stila, maskara Bobbi Brown, lak za nokte Chanel

Kosa: "Duga kosa sa šiškama vrlo je seksepilna i zagonetna. Gledate ovu djevojku i želite znati tko je ona", rekao je stilist Kevin Ryan. "Ostavio sam kosu ravnom, samo poneki pramen zavinuo uvijačem i sve prebacio naprijed da uokviri njeno lice."

Nokti: "Zooey voli upečatljivu manikuru koju uvijek pokazuje na crvenom tepihu. Ovoga puta smo izabrali boju breskve da naglasi njenu nježnost", rekla je Casey Herman.

Tekst: D.Č./L.B.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više