Search

Novi centar zdravlja i ljepote u Zagrebu

Novi centar zdravlja i ljepote u Zagrebu

Physio Sport centar u Centru Kaptol

Tekst: BURO.


Novi centar zdravlja i ljepote u Zagrebu (фото 1)

Centar Kaptol je postao bogatiji za potpuni novi pristup zdravlju i ljepoti. Profesor kineziologije Orlando Lopac, vlasnik OrlandoFitness grupe i jedno od najpoznatijih imena na zagrebačkoj fitness sceni, otvorio je Physio Sport centar koji objedinjuje estetiku, fizioterapiju, kineziterapiju, rehabilitaciju i osobni trening. 

Novi centar zdravlja i ljepote u Zagrebu (фото 2)

Suvremeni način života, neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo kretanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana - sve to predstavlja opterećenje za organizam. To se očituje na našem zdravlju, a potom i izgledu tijela, koji iz dana u dan postaju sve lošiji. Bez obzira na to je li cilj na kontroliran i siguran način skinuti višak kilograma, dovesti tijelo i zdravlje u formu, postići bolju kondiciju, oblikovati kritične zone, smanjiti ili izgubiti celulit, riješiti se akutnih i kroničnih bolova u leđima i vratu, osigurati si ugodnu i korisnu masažu, brže i kvalitetnije zacijeliti ozljede lokomotornog sustava, pripremiti svoje tijelo za moguće razdoblje neaktivnosti (pripreme za operativne zahvate) ili si osigurati kvalitetan postoperativni oporavak, rješenje vas čeka u Physio Sport centru.

Usluge Physio Sport centra su podijeljene u tri osnovna područja: aktivne terapije, estetski i relaksirajući tretmani i osobni fitness tretmani. Kontrolu nad vašim zdravljem, kondicijom i izgledom obavlja iskusan i stručan tim vrsnih fizioterapeuta, kineziterapeuta, kineziologa i profesionalnih fitness trenera. Besplatno savjetovanje i usmjeravanje je sastavni dio usluge, bez obzira na to je li usmjereno na područje nutricionizma, terapija i vježbanja ili estetskih tretmana.

Novi centar zdravlja i ljepote u Zagrebu (фото 3)

Novi centar zdravlja i ljepote u Zagrebu (фото 4)

Novi centar zdravlja i ljepote u Zagrebu (фото 5)

Leave a comment

više