Search

Jesenski antistres tretman

Jesenski antistres tretman

Za harmoniju duše i tijela


Jesen je u punom zamahu što znači da je vrijeme da ponovno dovedemo dušu i tijelo u željenu harmoniju. Hladni zrak, stres i kontinuirane vrtoglavice zbog nedovršenog posla ne ostavljaju vremena da se zaista pozabavite svojom kožom ili kosom. Iz tog vam razloga predstavljamo neke proizvode koji mogu riješiti ovaj problem i pružiti neke zaista lijepe trenutke.

Za tijelo: Lycon, Mango & Guava Sugar Scrub

 

jesenantistres

Nemasni šećerni piling za tijelo nježno čisti i vlaži kožu ne ostavljajući masne tragove koji mogu začepiti pore. Piling se u potpunosti rastapa u vodi te nećete imati brige s ljepljivim ostatcima i „pješčanim“ talogom. Ovaj je piling idealan za sprječavanje urastanja dlačica.

Bonus: egzotični miris manga i guave

Za lice: Darphin, Vitalskin Serum

 

jesenantistres

Ovaj proizvod u sebi sadrži više od 85 posto sastojaka prirodnog porijekla te održava vitalnost umorne i beživotne kože. Vilaskin Serum sadrži antioksidanse koji pomažu kako bi koža bila zaglađenija, svježa i čvrsta.

Bonus: miris mandarine, jasmina i ruže

Za ruke i noge: Lycon, Hand & Foot Reviver

 

jesenantistres

Univerzalna krema Hand & Foot Reviver sadrži keratin i pantenol koji pružaju osjetljivoj koži trenutnu hidrataciju te je štite od isušivanja i preranog starenja. Krema Hand & Foot Reviver savršena je za dehidriranu kožu, suhu kožicu oko nokta i stopala.

Bonus: lagani cvjetni miris

Za kosu: Toni & Guy, Shampoo For Damaged Hair

 

jesenantistres

Umorna, slaba i tanka kosa će vam zasigurno zahvaliti za ovaj blagi šampon koji jača, čineći kosu zdravom, svježom i sjajnom.

Bonus: blaga i bogata tekstura

Za tuširanje: Diptyque, Feuille De Lavande Candle

 

jesenantistres

 

Mirisna svijeća s mirisom lavande djeluje ohrabrujuće i opuštajuće. Sadrži ekstrakt ubrane lavande zbog čega svijeća ima intenzivniji i bogatiji miris.

 

Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više