Traži

Umjetnička kozmetika - Grafiti u službi ljepote

Umjetnička kozmetika - Grafiti u službi ljepote

Ulični crteži ukrasili kreme, lakove za nokte i parfeme


Ove su se godine mnoge kozmetičke kuće odlučile za neobični dizajn svojih proizvoda. Našu su pažnju privukli ulični crteži, popularni grafiti koje smo navikli vidjeti na zidovima industrijskih zgrada i pothodnika. Sada se ulična umjetnost premjestila na bočice parfema, krema i lakova za nokte

Kenzo,Flower Tag Eau de Parfum

grafitibeauty

Slatkasti, voćno-cvjetni miris parfema Flower by Kenzo dolazi u prepoznatljivoj prozirnoj bočici crvene boje s ilustracijama u stilu uličnih crtača.

Kiehl's, Creme de Corps Kenny Scharf Limited Edition

grafitibeauty

Kultna hidratantna krema za tijelo brenda Kiehl's sada je postala još poželjnija, a sve to zahvaljujući svome pakiranju ukrašenom upečatljivim crtežom američkog umjetnika Kennyja Scharfa.

Toni & Guy, Duo Runway Gift Box Label.M

grafitibeauty

Dizajn božićnog pakiranja proizvoda Label.M osmislio je osnivač brenda Giles, Giles Deacon čije kolekcije obožavamo gledati na tjednima mode.

Minx, Graffiti

grafitibeauty

Brend Minx poznat je po svom ludom i fantastičnom dizajnom umjetnih noktiju, a novi dizajn s grafitima ovdje svakako nije iznimka.

Calvin Klein, Ck One Shock Street Edition

grafitibeauty

Limitirano izdanje parfema CK One Shock za muškarce spoj je citrusa, mohita, začina, pelargonije i kakaa, a dolazi u boci od elegantnog crnog stakla koju je oslikao ulični umjetnik Jorge Fabel Pabon.

Nails Inc., Graffiti

Umjetnička kozmetika - Grafiti u službi ljepote (фото 1)

Lak sa šljokicama Nails Inc. posvećen je grafitima, a njegove šarene čestice podsjetile su nas na londonski vatromet.

Tekst: M.T./L.B.

Napišite komentar

više