Traži

Top 10 boja ruževa za proljeće

Top 10 boja ruževa za proljeće

Blještavi tonovi jarke crvene, koraljne i boje jagode


Proljeće dolazi! Profesionalni stilisti izrazili su svoja predviđanja o najpopularnijim bojama make-upa koje ćemo viđati ove sezone. Mnogi su se izjasnili u korist jarkih boja ruževa. Vizažist modne kuće Chanel daje prednost primamljivoj boji koralja proljetnog ruža Rouge Allure Velvet, vizažist Clinique promovira boju fuksije, a vizažist L'Oreal Paris daje svoj glas upečatljivim tonovima crvene, koraljne, boja breskve i marelice, te đumbira.

Vizažistica poznatog pariškog salona ljepote Jean Louis David, izjavila je kako ovog proljeća i ljeta ne treba biti u strahu od boje. «Nova sezona je vrlo raznolika i diktira nam jarke i upečatljive tonove ruževa za usne - sočne fuksije i svih tonova ružičaste. Ove sezone se vraća i trend karakterističan za jesen - matirani ruževi. Obratite pozornost na baršunaste tamnije nijanse: crvenu, koraljnu, ljubičastu i boju vina. Najbolje bi bilo kombinirati ih s neutralnim make-upom, i zaboraviti na smeđe nijanse. Okrenite se k svježini, prozračnosti i lakoći!»

Teško je ne složiti se s takvim mišljenjem, iako trend prirodnog make-upa nastavlja osvajati svijet i na prvom mjestu mnogih kolekcija se nalaze nježne, pastelne i neutralne boje. Ali priroda se budi sa svim svojim bojama i u njenu čast vam savjetujemo da poslušate vizažiste i ponosno prošećete svoje ruževe u privlačnim voćnim nijansama maline, višnje i jagode.

Tekst: D.Č./L.B.

Napišite komentar