Search

Proljeće pred vratima: Top 10 maskara

Proljeće pred vratima: Top 10 maskara

Pogled kroz guste trepavice


O raznim maskarama je rečeno već toliko, da je svaki novi članak samo još jedan povod da kažemo koliko volimo ovaj kozmetički proizvod. Trend velikih trepavica poput lutkica ovog proljeća je poprimio spektakularne razmjere, a kozmetički brendovi su u trenu prihvatili taj trend i na tržište lansirali svoje proizvode.

Krajem zime i početkom proljeća predstavljeno je više vrsta novih maskara. Neke od njih (Chanel De Volume, Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara, Guerlain Cils D'Enfer Mascara) predstavljene su u više boja, još više potvrđujući kako će ovog proljeća biti popularan trend raznobojnog make-upa očiju.

Vizažist modne kuće Chanel izložio je pravilne načine kako učiniti trepavice voluminoznijima: «Ako su vaše trepavice prirodno ravne, onda se prije nanošenja maskare poslužite uvijačem za trepavice. Uvinite ih u tri koraka - pri korijenu, u sredini i pri kraju. Počnite s nanošenjem maskara od unutarnjeg kuta oka, prema vanjskom; prvo na korijen, pa razvucite do vrhova. Najbitnije je da nanosite maskaru u smjeru rasta. Tako će vaše trepavice dobiti punoću i prekrasno se rasporediti kako bi uokvirile oblik vašeg oka».

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više