Search

Donosimo vam najbolje Youtube make up tutoriale koje možete probati odmah

Donosimo vam najbolje Youtube make up tutoriale koje možete probati odmah

Tekst: BURO.


YouTube je opasna crna rupa, a možda je i najopasniji kada su u pitanju beauty tutoriali. Zato smo za vas odabrali one najgenijalnije za probati odmah, nositi zauvijek. Potpuno smo ozbiljni, ovo su praktični lookovi koje možete nositi svaki dan, ne zahtijevaju da se pretvorite u profesionalca ili da kupite 101 novi proizvod. Akcent je posebno na očima što je, priznat ćete, trenutno jedini make up koji i vrijedi stavljati i koja se uvijek vidi, nosili masku ili ne.

maskara kao EYELINER

Cyndle Komarovski

Cyndle Komarovski polako postaje ozbiljno ime makeupa, a osim što je stalna suradnica brenda Chanel često radi i s voljenim Khaite. Kršenje pravila joj nije strano pa ćete na njenom Instagramu pored "regularnih" praktičnih savjeta vidjeti i kako da ruž za usne koristite kao sjenilo. Ovaj put, odlučila se da umjesto tuša za oči koristi maskaru, tehnika nije komplicirana, a rezultat je genijalan. Jesmo li napomenuli da maskara, naravno, nije crna već u bordo nijansi? Hvatajte bilješke.

nJežnA ombré sjenila

Violette

Iako je tek nedavno objavljen na njenom Youtube kanalu, ovaj video snimljen je prije karantene pa pored savršene šminke sa sobom nosi i onu opuštenu atmosferu kada nije bio nikakav problem mazati lice u kafiću - iako to realno, samo njoj polazi za rukom. Blaža, elegantnija i nosivija verzija rozikasto-bakarnih ombré sjenila na koje mnoge influencerice troše sate i izgledaju zacementirano, u izvedbi Violette može se nositi svaki dan.

mačkasti no makeup makeup 

Lisa Eldrige

Da, genijalna Lisa je uspjela smisliti verziju globalnog trenda uz koju ćete oku netreniranog promatrača izgledati kao da ste nanijeli samo malo sjenila na svoje prirodno i idealno mačkaste okice. Ne brinite, tehnika zahtjeva malo strpljenja, ali nije teška za apsolvirati, a rezultat je apsolutno savršen i nepretenciozan. Nemojte se iznenaditi ako ovo uskoro postane jedini način šminkanja koji koristite.

golden hour koji traje cIo dan

Amy Serrano na kanalu Rosie Huntington-Whiteley

Jedna od najtežih stvari jest prilagoditi trend svakodnevnom životu, a kada se ovo odnosi na pokušaj pretvaranja filtera u nosivu šminku onda se radi o podvigu ravnom olimpijskoj disciplini. Prepustite RHW da pronađe ljude koji, em što to znaju, em što žele ovo podijeliti s nama. Odgledajte, hvatajte bilješke i sjajite.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više