Search

Najbolji proizvodi protiv celulita

Najbolji proizvodi protiv celulita

Ljeto je stiglo, a vi se još uvijek brinete oko svojih nedostataka?

Tekst: BURO.


Iako je ljeto već pokucalo na vrata i sve je spremno za najljepši period u godini, naravno onaj ljetni, još uvijek ima onih koji su nezadovoljni svojim izgledom ili se jednostavno nisu stigli pripremiti za ljeto. Danas se s celulitom susreće velik broj žena diljem svijeta te ga na razne načine i metode pokušavamo ukloniti.

Ponekad zaista nemamo vremena boraviti na tretmanima protiv celulita koje mnogi kozmetički saloni nude. Kako bi smo svoje tijelo doveli u red, odnosno uklonili suvišan celulit, često tražimo neke druge opcije. Nažalost, on je uvijek tu prisutan, nekada više, a nekada manje, ovisi u kojoj se životnoj fazi trenutno nalazimo. Zimi ga jednostavno prekrijemo odjećom pa se njime ne zamaramo, ali kada dođu topli ljetni dani nastaje panika jer se  tada celulit itekako vidi, a ponajviše kada se skinemo u kupaće kostime. Nekada zaboravimo na njega ali kada ga osjetimo pod prstima ili ugledamo u ogledalu postajemo nezadovoljni.

Najbolji proizvodi protiv celulita (фото 1)

Postoje razni tretmani koji ga učinkovito razbijaju ali naravno u kombinaciji sa zdravom prehranom i velikim unosom vode. Naravno tu je i tjelovježba, a kad to sve skupa uzmemo u obzir i primijenimo rezultati su zaista očaravajući. U slučaju da  sve ovo od navedenog preskočimo uvijek nam ostaju razne kreme i serumi - proizvodi koji će umanjiti celulit.

Najbolji proizvodi protiv celulita (фото 2)

Naravno budu li te kreme često i pravilno korištene učinkovito će ga ukloniti. Ako ne u cijelosti,  koža će zasigurno biti zaglađena i glatka. Većina krema u sebi ima i druge učinke koji pozitivno utječu na proces oblikovanja tijela. Ne morate brinuti, nije još prekasno započeti s mazanjem, ali treba biti uporan te odabrati kvalitetne i, naravno, već provjerene proizvode. 

Najbolji proizvodi protiv celulita (фото 3)

Mi smo za vas istražili koje su trenutno najbolje kreme protiv celulita na tržištu, te vam u nastavku donosimo pregled najučinkovitijih proizvoda. Uživajte na suncu, puno plivajte i mažite svoje tijelo, a posebno područje gdje se celulit nalazi, kako bi ga bilo što manje, i ne zaboravite na čajeve koji će učinkovito pomoći  u otklanjanju suvišnog celulita.

Najbolji proizvodi protiv celulita (фото 4)

Najbolji proizvodi protiv celulita (фото 5)

Tekst: Tamara Čimbur

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više