Search

Njega kose australskim biljem - Aussie

Njega kose australskim biljem - Aussie

5 linija proizvoda za njegu kose u koje ćete se zaljubiti


Divlja australska priroda od sada je dostupna u Hrvatskoj, u bočicama sa znakom klokana pod nazivom Aussie. Sa sloganom „Postoje važnije stvari u životu od kose, ali možemo početi s njom“, radi se o 5 linija proizvoda balzama za kosu i šampona poznate australske marke koje su se našle na policama dm-a. Oduševljena australskim biljem definitivno je i modna dizajnerica Anamarija Asanović, koja je njegovo zaštitno lice.

Njega kose australskim biljem - Aussie (фото 1)

„Aussie je izvrstan, ja sam oduševljena linijom Miracle Moist koju koristim, a tretman 3 Minute Miracle Reconstructor tako dobro nahrani moju kosu čineći je mekom i sjajnom.“ Osim Anamarije, na pozitivne reakcije naišli smo i kod Renate Sopek, Mirne Maras te blogerice Sare Podsečki.

aussie

U Hrvatskoj je dostupno 5 linija proizvoda za njegu kose, a testiranja istih pokazala su kako sastojci, poput primjerice ulja avokada, mogu pomoći u smirivanju kose.

Najprodavaniji proizvod marke Aussie je 3 Minute Miracle, a riječ je o jedinstvenoj formuli s ekstraktom australske melem-metvice koja zaglađuje kutikule i njeguje kosu izvana i iznutra.

aussie

U ponudi na hrvatskim policama je kolekcija za suhu i oštećenu kosu s australskim uljem makadamije Aussie Miracle Moist, kolekcija za obojenu kosu Aussie Colour Mate, a za svakodnevno korištenje tu je Aussie Mega Instant.

aussie

Osim toga, usredotočili su se i na kolekciju za slabu i suhu kosu, te su kolekciju Aussie Aussome Volume prozvali osmim svjetskim čudom. To je kolekcija proizvoda za dugu kosu s ekstraktima planinskih biljaka koje rastu u dalekim australskim Modrim planinama.

Proizvodi neodoljivog mirisa definitivno neće ostati nezapaženi na policama, stoga preporučujemo da se sami uvjerite.

Tekst: Sabina Vrečar

Leave a comment

više