Search

'Beach hair' u samo nekoliko koraka

'Beach hair' u samo nekoliko koraka

Frizura koju svi želimo imati, osobito ljeti!

Tekst: BURO.


Image: PR

'Beach hair' u samo nekoliko koraka (фото 1)

Kate Moss, Erin Wasson i Gisele Bundchen - njihovu kosu želimo imati. Ta želja pojavi se svakog ljeta, a najradije bi frizuru održavali i cijele godine. 'Beach hair', taj nemaran izgled kose koja, neovisno o prilici, uvijek izgleda odlično, nekima lakše, a drugima ipak teže ide od ruke ostvariti. Nakon pretraživanja video tutorijala ipak shvatite da je najvažniji proizvod koji koristite! Mi vam danas predstavljamo dva - Keune Salt Mist i Keune Blend Sea Salt sprej s blagodatima prirodne morske soli za nemaran i morski izgled kose.

Salt Mist je pogodniji za feniranje i kovrčanje kose difuzorom, može se koristiti za sve tipove kose, osobito za kreiranje nemarnog morskog izgleda na gustoj kosi. Pogodan je za ljetne mjesece zbog svoje bogate formule - UV zaštite i antioksidansa, te sjemenki grožđa koji štite kosu od UV zračenja i slobodnih radikala.

'Beach hair' u samo nekoliko koraka (фото 2)

Blend Sea Salt sprej na bazi je prirodne morske soli te kosi daje čvrstoću i iznimnu teksturu. S njime ćete lako ostvariti izgled kose kao da ste ju prirodno osušili nakon kupanja u moru. Pogodan je za kovrčanje kose i nemaran morski izgled te izvrstan za tanku kosu jer joj daje postojan volumen.

Oba proizvoda možete pronaći u Keune dućanima u Zagrebu (Preobraženska 1), Mülleru i Nami, te u Splitu (Trogirska 10).

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više