Search

Ekstrakt kavijara - borac za čvrstu kožu

Ekstrakt kavijara - borac za čvrstu kožu

Kozmetika La Prairie predstavlja dva nova briljantna proizvoda

Tekst: BURO.


Image: Sponzorirani članak

La Prairie, Caviar Collection

Koncept koji predvodi La Prairie s Caviar Collection donosi najbolju kolekciju za čvrstu, zategnutu i glatku kožu. Caviar Collection je nastala 1987. godine sa predstavljanjem Skin Caviar dermo perli - prirodnih zaštitnika kože i hranljivih tvari inkapsuliranih u sićušne "perle kavijara". Od tada, kultni klasik Caviar Collection se proširila na kompletnu ponudu vrlo cijenjenih proizvoda za poboljšanje čvrstine kože, zahvaljujući dragocjenom ekstraktu kavijara.

Ekstrakt kavijara - borac za čvrstu kožu (фото 1)

Kult kavijara nastavlja sa dva nova proizvoda Caviar Collection, par sjajnih boraca protiv starenja, tretmanima za učvršćivanje formuliranim da donesu transformiranu ljepotu, iz noći u dan. Prvi, Skin Caviar Luxe Sleep Mask, je noćni tretman formuliran da sačuva vašu kožu koncentriranim prednostima maske i obnavljajućim prednostima noćne kreme, poništavajući oštećenja i dajući vam da se probudite revitalizirani i osvježeni. Drugi, koji donosi čvrstinu i hidrataciju svakom centimetru vašeg tijela kroz moćni nektar kavijara i svilenkasti, senzualni soufflé, je Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream.

Ekstrakt kavijara - borac za čvrstu kožu (фото 2)

Na kraju, ali ne i najmanje važno, La Prairie također s ponosom najavljuje lansiranje limitiranog izdanja manje veličine Skin Caviar Luxe Cream od 30 ml. Idealna veličina za nošenje i za putovanja, ovo je savršena prilika za poklon obožavatelju Caviara u vašem životu - bili to vi ili voljena osoba. Skin Caviar Luxe Sleep Mask i Skin Caviar Luxe Soufflé Body Cream kombinuju poznatu moć Caviar-a sa najnovijim dostignućima u dizajnu i tehnologiji kako bi muškarci i žene bili u mogućnosti uživati u koži koja izgleda mlađe. 

Leave a comment

više