Search

Savršena preplanulost uz prirodne pekmeze

Savršena preplanulost uz prirodne pekmeze

Pekmezi Las Chicks Bronze!

Tekst: BURO.


Image: PR

Savršena preplanulost uz prirodne pekmeze (фото 1)

Od ovog ljeta na tržištu je dostupan novi proizvod hrvatske tvrtke Audacis i njezinog brenda Las Chicks. Dva ljetna proizvoda za brže tamnjenje i brončanu put oduševiti će vas svojim mirisom i teksturom te učiniti vašu kožu blistavom i mekom. Las Chicks Bronze pekmezi za sunčanje su 100%  prirodni te proizvedeni u Hrvatskoj, GMO free, ne sadrže umjetne zaštitne filtere parabene, sintetičke boje i mirise te nisu testirani na životinjama.

Ovaj tonirani pekmez omogućava postizanje željene boje u kratkom vremenu, čak i kada sunce nije jako. Osim toga, hidratizira, štiti i pomaže obnavljanju kože te je koža nakon njegovog nanošenja svilena, meka i lagano tonirana.

Savršena preplanulost uz prirodne pekmeze (фото 2)

Sastojci su dobiveni ekološkim uzgojem, a pekmez je obogaćen karotenoidima iz ulja mrkve koji pospješuju tamnjenje kože, dok ulje oraha osigurava ravnomjerno i lako tamnjenje. Dolazi u dvije varijante - Las Chicks Bronze Lime & Green Tea, koji sadrži eterično ulje ylang ylang, miris limete i zelenog čaja, te Las Chicks Bronze Coconut koji sadrži miris kokosa i badema te energizira i učvršćuje kožu. Osim što su pakirani u lončiće, ovi pekmezi dolaze i u praktičnoj tubi za još lakše nanošenje!

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više