Search

Najljepši proljetni beauty trendovi

Najljepši proljetni beauty trendovi

Top make-up i frizure nadolazeće sezone


Čim su izašle prve zrake sunca, podsjetile su nas na to kako je proljeće sve bliže i bliže. Zato smo odmah krenuli razmišljati o novim beauty proizvodima na policama i promjenama u našem svakodnevnom, ali i večernjem make-upu. Naše najdraže trendove pronašli smo na modnim revijama na kojima su stilisti i vizažisti utjelovili svoje vizije proljeća. Büro 24/7 vam danas predstavlja najmoderniji make-up i frizure sezone bez kojih bi ovo proljeće bilo potpuno nezamislivo.

beautytrendoviproljeće

Marni

Ovoga će proljeća prevladavati, kao i dosad, prirodna šminka. Čini se kako ćemo se morati oprostiti s rumenilom i bronzerom. „Minimalistički, čisti i blistavi“, upravo je tim riječima Tom Pechaux opisao svoju vizažističku kreaciju na reviji kuće Marni gdje je proizvode na lice nanosio prstima kako bi postigao još svježiji i prirodniji izgled. Za sličan su se look odlučili vizažisti na revijama kuća Jil Sander, Valentino i Narciso Rodriguez.

beautytrendoviproljeće

Narciso Rodriguez i Rag & Bone

Ako sve ipak ljubitelj boja bez kojih ne možete zamisliti niti jedno proljeće, u ovim trendovima možete potpuno osloboditi maštu, a opet se ograničiti samo na usne i oči. Najtrendi boja ruža bit će jarko ružičasta, a glavna tekstura - mat! Za ljubiteljice klasike tu je i crveni ruž kakav smo primijetili na revijama kuća Prada i Missoni.

beautytrendoviproljeće

Dries Van Noten i Giles

beautytrendoviproljeće

Prada i Missoni

Za odabir najboljeg proljetnog sjenila inspirirajte se plavo-sivim s revije modne kuće Chanel, ružičastim (Donna Karan) i smeđim. Potonji se često koristi u kombinaciji s blago razmazanom olovkom za oči i duboko crnom maskarom, kako su nam to predstavile kuće Lanvin i Roberto Cavalli. Drugi izbor bile bi vizažističke kreacije Guida Palaua na reviji brenda Marc Jacobs kada je artistička muza bila legenda 60-ih - slavna Edie Sedgwick.

beautytrendoviproljeće

Marc Jacobs


Epoha revolucionarnih 60-ih inspirirala je i brojne frizure kakve su nas oduševile na pariškoj reviji kuće Louis Vuitton. Klasičnom bouffant frizurom dekoriranom satenskom mašnicom počastit ćete najveću od najvećih: Brigitte Bardot. No, ukoliko smatrate kako ova frizura ipak nije za vas, nudimo vam i pet drugih: nisku punđu kao na reviji Bottega Veneta, lagane kovrče Diane von Furstenberg, traku kao kod Dolce & Gabbana, elegantni polurep s revija Emilio Pucci, ili razdjeljak na stranu i duge šiške kakve su nas oduševile na reviji kuće Valentino.

beautytrendoviproljeće

Louis Vuitton


Tekst: M.T./L.B.

Leave a comment

više