Search

Kako posvijetliti kosu poput poznatih zvijezda?

Kako posvijetliti kosu poput poznatih zvijezda?

Efekt suncem obasjane kose


Kada se prisjetimo ljeta i idealne frizure, odmah nam na pamet padnu valovi kose lagano posvijetljeni sunčevim zrakama. Iako nemamo uvijek priliku uživati u suncu i moru kako bi dobili prirodni efekt, sada nam se pruža prilika održavati takvu frizuru cijele godine uz razne tehnike bojanja - posvjetljivanja, pramenova, ombrea.

Svaka tehnika ima drugačiji način apliciranja, ali sve imaju isti cilj - posvijetliti kosu kako bi dobila prirodan osunčan izgled. No, prije nego što se odlučite na neku od ovih metoda, porazgovarajte s frizerom o boji i kvaliteti svoje kose. Ukoliko je slaba i oštećena, treba prvo proći kuru osnaživanja, inače bi ju ove metode mogle dodatno oštetiti, a ni rezultat izgledom ne bi bio zadovoljavajuć. Ukoliko imate tamniju kosu, za dobivanje željenog efekta morali biste proći nekoliko tretmana posvjetljivanja, pogotovo ako imate kosu prirodne boje koja još nije bojana.

sunnykosa

Nicole Richie

Nakon bojanja, treba pripaziti na to da kosa ostane vlažna i nahranjena, kako ne bi ispucala te kako bi izgledala sjajno i glatko. S vremena na vrijeme bi proceduru trebalo ponavljati, kako bi se boja održala živom i privlačnom, te kako bi efekt bio potpun. Ako ćete se pravilno brinuti i održavati svoju frizuru, zasigurno neće izgledati ništa lošije od frizura poznatih zvijezda - Sarah Jessice Parker, Nicole Richie ili Care Delevingne.

sunnykosa

Natalija Vodjanova

sunnykosa

Sandra Bullock

sunnykosa

Miranda Kerr

sunnykosa

Karlie Kloss

sunnykosa

Sarah Jessica Parker

sunnykosa

Jennifer Lawrence

sunnykosa

Emma Watson

sunnykosa

Jennifer Garner

Tekst: D.Č./L.B.

Leave a comment

više