Search

20 nijansi lakova za jesen

20 nijansi lakova za jesen

Za novu sezonu


Image: Buro 24/7 Rusija

Zlatne, crvene, sive ili bordo boje jeseni možete pronaći u novoj kolekciji lakova za nokte poznatih brendova, a mi smo za vas izabrali 20 nijansi koje će se nositi ove sezone

Nove kolekcije lakova za nokte bogate su toplim jesenskim nijansama koje vrlo rado nosimo upravo zbog njihove gracioznosti. Ove sezone moći ćete naći lakove boje vina, smaragdne ili pak sive boje. Izdvojili smo 7 jesenskih trendova i 20 prekrasnih nijansi kojima ćete zasigurno poželjeti ukrasiti svoje nokte. 

Zlatna groznica

Prava jesenska boja zasigurno je zlatna. Lakovi za nokte iz nove kolekcije Jin Soon bogati su zlatnim nijansama. Tako možete izabrati želite li sjajni zlatni ili pak matirani lak ili su za vas zlatni listići. Ukoliko ne želite svoje nokte cijele lakirati u zlatno izaberite po jedan nokat na lijevoj i desnoj ruci te ostale lakirajte u nekoj drugoj jesenskoj boji.

20 nijansi lakova za jesen (фото 1)

Veličanstvena siva

Sivi i bež nijanse uvijek su lako nosive te odgovaraju svakoj odjevnoj kombinaciji. Odlučite li svoje nokte ukrasiti nijansama sive izaberite shimmer sivu boju ili pak matiranu koja će savršeno podići jesenske tonove vaše garderobe. 

20 nijansi lakova za jesen (фото 2)

Čarobnjak iz Oza

Ove je sezone apsolutni hit smaragdna boja kao i zelene nijanse lakova za nokte. Sve zaljubljenice u ovu kraljevsku boju moći će izabrati lakove za nokte iz nove Diorove i CND kolekcije. Nemojte se ustručavati isprobati i nekoliko nijansi tamnozelene boje, ipak su to zagasite nijanse koje će se uklopiti u savršeno u doba godine.

20 nijansi lakova za jesen (фото 3)

Vladarica bakrene planine

Lak za nokte bakrene nijanse možda će vas podsjetiti na devedesete, a ukoliko imate tamniji ten ova će vam nijansa savršeno pristajati. Možete izabrati Glitter lakove koji se traju tri puta duže na noktima nego obični lakovi, što je odlično za žene u pokretu.

20 nijansi lakova za jesen (фото 4)

Nježne nijanse noći

Tirkizne boje ljeta sada mijenjaju tamnoplave nijanse lakova za nokte. Nijanse podsjećaju na boje sumraka ili pak tamne jesenske noći. Iako ova nijansa laka zahtjeva veću pažnju i strpljenje pri nanošenju, trud će se zasigurno isplatiti jer će na svaku odjevnu kombinaciju izgledati zanimljivo. 

20 nijansi lakova za jesen (фото 5)

Boja crvenog vina

Ove sezone prevladava boja crvenog vina i trule trešnje. Tople boje koje se savršeno uklapaju uz zelenu, crnu ili pak smeđu boju jeseni, možete nositi i na svojim noktima. Lakovi iz Deborah Lippmann nove kolekcije zaigurno će osvojiti ljubiteljice crvene boje, a one koje ju žele još malo ukrasiti laganim slojem šljokica, mogu probati CND-ov srebrni lak.

20 nijansi lakova za jesen (фото 6)

Spajanje s prirodom

Topli zemljani tonovi hit su svake sezone upravo zbog jednostavnosti i ljepote boja  koje se prelijevaju u razne nijanse smeđe, zelene, bež ili pak sive boje. Standardne nijanse Burberry i Dior lakova za nokte ni ove sezone nisu nas iznenadili, ali NARS kolekcija lakova izgleda jako primamljivo jer ju krase tople i plemenite boje zemljanih tonova. 

20 nijansi lakova za jesen (фото 7)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više