Search

22 razloga zašto obojiti kosu u plavo

22 razloga zašto obojiti kosu u plavo

Zbogom balayageu i ombreu!


Image: buro247.com.au

Stiglo je pravo vrijeme da svoju kosu osvježite novim neodoljivim blond nijansama!

Bez obzira na to koju boju kose trenutno nosite i što mislite o onoj "plavuše se bolje zabavljaju" teoriji, složit ćete se da su nove nijanse plave apsolutno prekrasne.

Od zlaćanih medenih do bogatih tamno blond nijansi, paleta svijetlih tonova je bogatija no ikad u kojoj će svatko pronaći nijansu za sebe. Sve što trebate znati je odrediti ton vašeg tena i izmiješati nijanse u skladu s njim. Stiže nam ljeto, a s njim dolaze i svjetlije nijanse, pa zašto ne biste svoju kosu posvijetlili pokojim pramenom i na taj joj način unijeli dubinu i kreirali volumen.

Koje su to nove nijanse koje su se našle ove sezone u ponudi? Nježna bež, prigušena, ali topla nijansa karamele, boja pijeska i champagne plava, u svakom slučaju, nećete pogriješiti odaberete li toplije nijanse koje djeluju prirodno i licu dodaju toplinu – nešto između medene nijanse Poppy Delevingne i platinastih pramenova Gigi Hadid. Ključ cijelog looka leži u kreiranju dubine s pomoću pramenova koji imitiraju varijacije u tonovima prirodne kose okupane sunčanim pramenovima – tehnika kojom se postiže takvo sjenčanje naziva se ecaille i kosi daje toplu nijansu bez vidljivog prijelaza. Dakle, radi se o suptilnim, gotovo nevidljivim pramenovima kako bi se stvorio dojam multidimenzionalnosti boje. Kontrast je vrlo blagi, a kosa djeluje prirodno. Najbolji primjeri opisanih pramenova u kosi nose Sienna Miller, Cate Blanchett i Taylor Swift. 

22 razloga zašto obojiti kosu u plavo (фото 1)

Ako vam se više sviđa strawberry blond boja odnosno blond nijansa s blagim ružičastim odsjajem, obratite pažnju na kosu Rosie Huntington-Whiteley, koja čini savršeni temelj kad je riječ o blond elementu ove strawberry boje, ali potrebno joj je dodati bogatu zlaćano-ružičastu boju kako biste naposljetku dobili tu jagodasto-blond nijansu. U svakom slučaju, kad odlazite na frizuru ponesite sa sobom fotografiju i vaš će frizer znati što treba jer ovu boju često nije lako opisati. 

Pogledajte našu bogatu galeriju iznad i inspirirajte se! 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više