Search

3 'it' jesenske frizure

3 'it' jesenske frizure

L’Oréal Professionnel dovodi najnovije trendove direktno u frizerske salone

Urednik: BURO.


Image: PR

L'Oréal Professionnel identificirao je tri ikone koje prenose trendove ove sezone: Jerry Hall, Helena Bordon i Loan Chabanol

Modna ikona i rock muza Jerry Hall transformira svoju poznatu dugu kosu u zlatni "lob". Lob ili dugi bob postao je najpopularnija frizura ove sezone, može se vidjeti na raznim zvijezdama kao što su Kate Mara, Lily Collins i Léa Seydoux. Razbarušeni valovi i dalje su vidljivi na modnim pistama, na revijama Alexis Mabille, Chloé i Saint Laurent. Frizura je upotpunjena šiškama koje podsjećaju na stil 70-tih. 'It' djevojka Helena Bordon kombinira ovaj stil s hladno-pepeljastom blond nijansom koja osvježava njenu dugu kosu. Pixie frizura evoluirala je ove sezonu u svoju dužu, nježniju verziju. A mlada hollywoodska zvijezda Loan Chabanol odabrala je pak teksturirani pixie s bakrenim nijansama. Ovaj trend slijedile su i brojne druge zvijezde kao što su Blake Lively, Kate Bosworth i Margot Robbie.

Jerry Hall - Lob (long bob)

Jerry Hall

Popularna frizura omogućava raznolikost budući da se može nositi zalizana, valovita, s razdjeljkom sa strane ili u sredini. Jerry za ovu sezonu preferira zlatnu karamel-blond boju kose koju možete postići kombinacijom boja Inoa Suprême & Dialight. Za postizanje ove frizure potrebno je da na ručnikom osušenu kosu nanesete Dual Stylers Liss&Pump up gel kremu. Osušite kosu fenom i okruglom četkom, a na suhe vrhove i dužine nanesite Tecni.art Liss Control+ serum za sjaj i definiciju. Osigurajte učvršćivanje s Tecni.art Air Fix sprejem.

Loan Chabanol - bakreni pixie

Lohan Chobanol
'It' djevojka, mlada glumica Loan Chabanol, istaknula se ulogom u filmu "Fading Gigolo" u kojem je glumila s Woodyjem Allenom, Sharon Stone i Vanessom Paradis. Za jesensku frizuru odabrala je bakreni pixie kakav preferiraju i Michelle Williams i Charlize Theron. Bakrena nijansa postignuta je aplikacijom Diarichesse boje bez amonijaka koja je idealna za prirodnu kosu zahvaljujući svojim njegujućim sastojcima i bogatim refleksima. Ako želite probati ovaj look napravite razdjeljak sa strane te nanesite Dual Stylers Sleek & Swing gel kremu od dužine do vrhova. Isfenirajte počevši od uha te na čitavu dužinu nanesite Metallic Gloss sjajni vosak kako biste frizuri pružili definiciju i sjaj. Na kraju nanesite Infinium lak za dugotrajno učvršćivanje.

Helena Bordon - pepeljaste blond šiške

Helena

Poznata brazilska blogerica i poslovna žena, Helena Bordon, ujedno je i kćer jedne od direktorica brazilskog Voguea. Helena nosi chic i seksi razbarušene valove sa šiškama kakve voli i slavna francuska trendseterica Caroline de Maigret, u nijansi pepeljasto-plave boje koja je omiljena hollywoodskim zvijezdama kao što su Amanda Seyfried i Taylor Swift. Hladne pepeljaste blond šiške s valovima postižu se kombinacijom boja Majirel Cool Cover i Dialight. Za ovu frizuru na ručnikom osušenu kosu obilno nanesite sprej Tecni.art Pli od korijena do vrhova. Koristeći okruglu četku, isfenirajte kosu, mijenjajući smjer sa svakim pramenom. Kada je kosa suha nanesite Wild Stylers Crepage de Chignon na korijen i dužine te prstima zgužvajte kosu za dodatnu teksturu. Za dodatni sjaj i definiciju nanesite Mythic Oil ulje na dužine i vrhove.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više