Search

3 palete sjenila u zemljanim tonovima za ljetne dane

3 palete sjenila u zemljanim tonovima za ljetne dane

Izbor različitih brendova

Tekst: E.G.

Image: PR,
Buro247.my,
Imaxtree

Zemljane nijanse sjenila za oči su idealne u toplim ljetnim mjesecima, a s ovim izborom paleta poznatih brendova teško da možete pogriješiti...

Visoke ljetne temperature u većini slučajeva rezultiraju samo jednim osnovnim pravilom - manje je više, pa i onda kad je u pitanju šminka. Ipak, mnogi od nas će za poneki večernji izlazak ipak posegnuti u kozmetičku torbicu i našminkati se unatoč riziku od brzog nestanka proizvoda s lica. Kad je riječ o sjenilima za oči, složit ćemo se da je vrijeme uobičajenog smokey eyes looka prošlo. Drugim riječima, trendovi u šminkanju su i službeno dozvolili igranje s bojama te iskorak iz sigurnih zona. Zanima li vas kako postići najbolji efekt očiju inspiriranih pustinjom, zavirite u palete nekih od vodećih brendova koje smo za vas odabrali.

Ombre Première Longwear Powder Eyeshadow, Chanel

Source: http://www.buro247.my/beauty/trends/desert-tones-for-eyes.html

Ova vam sjenila nude doista velik prostor za buđenje kreativnosti. Nemojte se bojati pokušati nešto novo, rezultat bi vas mogao ugodno iznenaditi. Trebate li dodatni poticaj, evo jedne ideje: kao neutralnu bazu odaberite smeđe sjenilo koje daje toplinu, uz donju liniju trepavica nanesite nešto zlatne, a duž kapka stavite kombinaciju crvene i zlatne.

3 palete sjenila u zemljanim tonovima za ljetne dane (фото 1)

Amber Times Nine,  M.A.C

Paleta sjenila Amber Times Nine donosi prekrasne suptilne tonove koji će pristajati svima. Ne čudi stoga da su pazili da i imena budu jednako očaravajuća, pa tako sjenila nose nazive poput Kitties, Georgia Peach i Ricepaper. Nijansa s kojem se posebno možete razigrati jest ona koja se nalazi u sredini, Creative Copper. Jakog zlatnog tona i decentnog sjaja, u kombinaciji s drugim sjenilima iz ove palete čini savršen look za izlazak u kakav noćni klub na otvorenom. 

3 palete sjenila u zemljanim tonovima za ljetne dane (фото 2)

Naked Heat, Urban Decay

Prema mišljenju mnogih insajdera, ovo je jedna od najboljih paleta brenda Urban Decay. Sastoji se od 12 različitih sjenila čije nijanse obuhvaćaju toplu ambru, zagorenu naranču, smeđe tonove te druge sjajne i formulacije s metallic efektom. Možete ih koristiti suptilno za dnevne varijante, a oči posebno naglasiti za one večernje.

3 palete sjenila u zemljanim tonovima za ljetne dane (фото 3)


Source: http://www.buro247.my/beauty/trends/desert-tones-for-eyes.htm

Related articles

Buro 24/7 Selection

više