Search

5 make-up trendova za ljeto koje ćete htjeti isprobati što prije

5 make-up trendova za ljeto koje ćete htjeti isprobati što prije

Must-have boje i teksture

Tekst: E.G.

Image: Buro247.my

Rekli smo to već nebrojeno mnogo puta, ali reći ćemo još jednom; make-up trendovi su danas vrlo relativan pojam i nije realno očekivati da ćete odjednom na većini djevojaka u gradu početi viđati bijeli tuš na očima samo zato što je taj proizvod proglašen glavnim u nekoj sezoni. Umjesto toga, svatko u načelu odabire neki svoj personalizirani smjer (uz pokoju masovniju pojavu, poput, primjerice, predimenzioniranih trepavica) i nosi ono što njegovom licu najbolje pristaje. Međutim, to ne znači da ne volimo popratiti sve što se događa na području beauty trendova, i svako se toliko inspirirati nekom od ponuđenih opcija. Danas smo za vas izdvojili 5 glavnih trendova za ljeto pred nama, i prilično smo sigurni da ćemo probati rekreirati većinu.

Metalik usne

Sjećate se svih onih sjajila sa šljokicama upitne kvalitete koje smo dobivali uz omiljene nam teenage magazine u 90-ima? E, pa čini se da su doživjela svoj veliki povratak. Metalik moment na usnama u sezoni pred nama služi kao nadogradnja za tzv. frosty lips (svjetlucavi ruž koji najčešće dolazi u laganim nijansama) i iako ovaj trend definitivno nije za svakoga, ima nam nešto simpatično u sebi.

5 make-up trendova za ljeto koje ćete htjeti isprobati što prije (фото 1)

Tuš za oči ispod obrva

Nismo baš sigurni da želimo eksperimentirati s pomicanjem linije tuša, ali je svejedno reć o trendu koji treba spomenuti. Ako je suditi prema mišljenju brojnih zaljubljenika u make-up, uz liniju koju povlačite uz trepavice, možete dodati i onu ispod luka obrva- po mogućnosti u nekoj pastelnoj, ljetoj boji.

5 make-up trendova za ljeto koje ćete htjeti isprobati što prije (фото 2)

Zeleno sjenilo

E, ovo je već trend koji nas je ozbiljno zaintrigirao. Iako smo zeleno sjenilo za oči svi nekako uvijek zaobilazili, a u našim je paletama redovito ostajalo netaknuto, čini nam se da bi se situacija mogla drastično promijeniti. Selena Gomez i Kendall Jenner samo su neke od djevojaka koje su nam pokazale kako zelena boja na očima može biti jako kul, i to pogotovo u ljetnim mjesecima.

5 make-up trendova za ljeto koje ćete htjeti isprobati što prije (фото 3)

Lila nijanse

O tome koliko volimo highlighter više nije potrebno dodatno govoriti. Umjesto toga, koncentrirati ćemo se na sasvim novi trend- highlighter u boji lavande koji jedva čekamo isprobati u izlascima tijekom vrućih ljetnih večeri!

5 make-up trendova za ljeto koje ćete htjeti isprobati što prije (фото 4)

Glossy efekt na usnama i očima

Ako vam se onaj prvi, metalik, prijedlog i nije učinio kao najsretnije rješenje, možda bi vam ovaj trend mogao više odgovarati. Riječ je o nanošenju potpuno prozirnog, a opet prilično vidljivog, sjajila za usne, i to u kombinaciji s glossy sjenilima na očima u neutralnim tonovima. Decentno i odmjereno- ovakvi lookovi od nas imaju veliko da!

5 make-up trendova za ljeto koje ćete htjeti isprobati što prije (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više