Traži

5 make-up trendova za ljeto koje ćete htjeti isprobati što prije

5 make-up trendova za ljeto koje ćete htjeti isprobati što prije

Must-have boje i teksture

Tekst: E.G.


Fotografija: Buro247.my

Rekli smo to već nebrojeno mnogo puta, ali reći ćemo još jednom; make-up trendovi su danas vrlo relativan pojam i nije realno očekivati da ćete odjednom na većini djevojaka u gradu početi viđati bijeli tuš na očima samo zato što je taj proizvod proglašen glavnim u nekoj sezoni. Umjesto toga, svatko u načelu odabire neki svoj personalizirani smjer (uz pokoju masovniju pojavu, poput, primjerice, predimenzioniranih trepavica) i nosi ono što njegovom licu najbolje pristaje. Međutim, to ne znači da ne volimo popratiti sve što se događa na području beauty trendova, i svako se toliko inspirirati nekom od ponuđenih opcija. Danas smo za vas izdvojili 5 glavnih trendova za ljeto pred nama, i prilično smo sigurni da ćemo probati rekreirati većinu.

Metalik usne

Sjećate se svih onih sjajila sa šljokicama upitne kvalitete koje smo dobivali uz omiljene nam teenage magazine u 90-ima? E, pa čini se da su doživjela svoj veliki povratak. Metalik moment na usnama u sezoni pred nama služi kao nadogradnja za tzv. frosty lips (svjetlucavi ruž koji najčešće dolazi u laganim nijansama) i iako ovaj trend definitivno nije za svakoga, ima nam nešto simpatično u sebi.

Tuš za oči ispod obrva

Nismo baš sigurni da želimo eksperimentirati s pomicanjem linije tuša, ali je svejedno reć o trendu koji treba spomenuti. Ako je suditi prema mišljenju brojnih zaljubljenika u make-up, uz liniju koju povlačite uz trepavice, možete dodati i onu ispod luka obrva- po mogućnosti u nekoj pastelnoj, ljetoj boji.

Zeleno sjenilo

E, ovo je već trend koji nas je ozbiljno zaintrigirao. Iako smo zeleno sjenilo za oči svi nekako uvijek zaobilazili, a u našim je paletama redovito ostajalo netaknuto, čini nam se da bi se situacija mogla drastično promijeniti. Selena Gomez i Kendall Jenner samo su neke od djevojaka koje su nam pokazale kako zelena boja na očima može biti jako kul, i to pogotovo u ljetnim mjesecima.

Lila nijanse

O tome koliko volimo highlighter više nije potrebno dodatno govoriti. Umjesto toga, koncentrirati ćemo se na sasvim novi trend- highlighter u boji lavande koji jedva čekamo isprobati u izlascima tijekom vrućih ljetnih večeri!

Glossy efekt na usnama i očima

Ako vam se onaj prvi, metalik, prijedlog i nije učinio kao najsretnije rješenje, možda bi vam ovaj trend mogao više odgovarati. Riječ je o nanošenju potpuno prozirnog, a opet prilično vidljivog, sjajila za usne, i to u kombinaciji s glossy sjenilima na očima u neutralnim tonovima. Decentno i odmjereno- ovakvi lookovi od nas imaju veliko da!

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više