Search

5 najtraženijih proljetnih beauty trendova po Pinterestu

5 najtraženijih proljetnih beauty trendova po Pinterestu

Sve atraktivnosti sezone

Tekst: D.D.


Image: Instagram,
Pinterest

Pinterest je postao online oaza u kojoj više od 48 milijuna korisnika ove društvene mreže pronalazi inspiraciju za frizure i šminku...

Ova društvena mreža danas se već "pod normalno" koristi kao referenca za trendove u stiliziranju kose i make-upu. Povećani broj pinova u posljednje vrijeme pružio nam je uvid u to što ćemo (htjeti) nositi ovog proljeća, odnosno koje će frizure i šminka, barem ako se pita korisnice Pinteresta, biti hit ovog proljeća.

Eyeliner u obliku pečata

5 najtraženijih proljetnih beauty trendova po Pinterestu (фото 1)

Savršen alat za savršeni cat eye look - trebamo li reći išta više? Potražnja za ovim praktičnim alatom narasla je čak za 335 posto, a osim što se ovim eyelinerom s nastavkom u obliku pečata može stvoriti precizan cat eye o kojem smo dosad samo sanjali, koristan je i za neke druge oblike poput zvjezdica. Čak su i najiskusnije beauty insajderice prigrlile ovaj magičan alat koji olakšava svakodnevni život i čini ga ljepšim, a muke po tušu i neravninama zauvijek su zaboravljene.

Rajf

5 najtraženijih proljetnih beauty trendova po Pinterestu (фото 2)

I to se dogodilo - rajfovi su ponovno in! Ovaj su nam trend najavile modne revije dizajnera Prabala Gurunga, Tom Forda i Miu Miu, a retro dodaci vrlo su brzo pronašli put do kozmetičkih torbica modnih influencerica poput Pernille Teisbaek te ujedno postali i najtraženiji su pojam za proljeće prema Pinterestu. Bilo da se radi o onim plastičnim, obrubljenima tkaninom, ukrašenim ili jednostavnim, rajfovi su hit sezone, pa je vrijeme da pregledate kutke sobe i kupaonice u koje već dugo niste zavirili i pronađete svoje rajfove iz devedesetih ili s početka milenija.

Platinasta plavuša

5 najtraženijih proljetnih beauty trendova po Pinterestu (фото 3)

S povećanjem pinova od čak 71 posto platinasta nijansa postala je najtraženija za proljeće. Iako se s dolaskom toplijeg vremena brojne žene odlučuju za svjetlije pramenove, u moru medenih plavuša istaknut će se platinastoplava nijansa. 

Konturiranje rumenilom

5 najtraženijih proljetnih beauty trendova po Pinterestu (фото 4)

Doviđenja oštrim konturama i bronzerima, dobrodošlo suptilno konturiranje rumenilom! Svjež izgled ovog proljeća postiže se laganim konturama istaknutim rumenilom, u ružičastim i breskvastim nijansama prikladnima za proljeće.

Razmrljani ruž

5 najtraženijih proljetnih beauty trendova po Pinterestu (фото 5)

Nakon savršeno obrubljenih usana, vrijeme je da pospremite svoje olovke jer ćete ovog proljeća ruževe i obojene balzame za usne nanositi samo lagano prstima na usne. I to čak izvan linije usana, kao da ste se netom prije ljubili, look koji beauty influencerica Violette naziva - french kiss

Related articles

Buro 24/7 Selection

više