Search

5 novih \"natural look\" trendova za godinu pred nama

5 novih "natural look" trendova za godinu pred nama

Jako su nam se svidjeli!

Tekst: E.G.


Image: Buro247.sg,
Instagram,
PR

Nova godina, osim odluka kojih se gotovo sigurno nitko neće pridržavati, sa sobom donosi i cijeli niz novih trendova u raznim područjima, pa tako i kad je riječ o beauty sferi. Naravno, davno su prošla vremena (ako su ikad i postojala) u kojima su "propisani" trendovi doista uvjetovali način na koji se šminka; danas nam oni služe tek kao jedan od mogućih orijentira. Međutim, kad naiđemo na neki koji nam se jako svidi, bez razmišljanja ćemo ga objeručke prigrliti. Upravo se to dogodilo s jednim od glavnih trendova za godinu pred nama - tzv. natural lookom koji dolazi u raznim varijantama. Kojim točno, provjerite u nastavku!

Nema razloga za prekrivanje pjegica

Britanska glumica Emma Watson iz dana u dan pokazuje kako je ono što bismo mnogi smatrali nedostatkom (potpuno neopravdano) itekako moguće pretvoriti u prednost. Ponosno pokazuje svoje pjegice i ne koristi teške pudere, zbog čega joj koža slobodno diše, dok istovremeno izgleda i nekoliko godina mlađe. Drugim riječima, ove godine svoje "nedostatke" prekrivajte eventualno toniranom kremom, a puder u kamenu stavljajte samo na kritične dijelove.

5 novih "natural look" trendova za godinu pred nama (фото 1)

Nonšalantno naglašena usta

Zaboravite na olovku za usne i savršeno nanesen odgovarajući ruž - možete se poslužiti i svojim prstima poput it djevojke Jeanne Damas i postići onaj svima nam znani messy efekt. Pobrinite se da pronađete jarku boju i odgovarajuću baršunastu teksturu s mat završetkom. Na taj će se način pažnja drugih usmjeriti na vaše usne, dok će pojave poput podočnjaka ili blagog crvenila pasti u drugi plan.

Gabriela Hearst SS19

Non-touring

Bilo je za očekivati da ćemo se kolektivno, prije ili kasnije, zasititi kontura i svega što one sa sobom donose. Upravo smo tako došli do trenda non-touringa, čiji je ogledni primjerak predstavljen na glumici Saoirse Ronan u filmu "Mary Queen of Scots". Tzv. "anti-contour" tehnika konturiranja je nastala iz ruku Jenny Shircore, slavne filmske vizažistice i dobitnice Oscara, a sve što će vam za nju trebati su dobar primer i highlighter koji nanosite ispod obrva, na jagodice, iznad gornje usnice i po sredini nosa.

5 novih "natural look" trendova za godinu pred nama (фото 2)

Ružičasto rumenilo

Želite li izgledati mlađe i opuštenije, rumenila u ružičastim nijansama su svakako smjer u kojem želite ići. Pogledajte samo koliko osobe poput Mirande Kerr ili Chrissy Teigen uvijek izgledaju mladoliko i svježe- jedna od njihovih tajni je upravo i nanošenje ružičastog rumenila. Kod ovog looka posebno volimo što je vrlo jednostavan za izvesti, a trebate se tek potruditi pronaći rumenilo odgovarajuće teksture i najbolje moguće nijanse za vašu kožu. 

Sonia Rykiel SS19

Nude on Nude

Sjenila za oči, rumenilo i ruž za usne neka vam ove sezone budu u nude tonovima. Zašto? Pa, pogledajte samo ovu fotografiju Else Hosk i odgovor bi mogao doći sam od sebe. Ako ga se naučite pravilno izvoditi, uvijek ćete izgledati blago preplanulo, svježe i odmorno, a odlično je i što ovaj look može funkcionirati u gotovo svim prigodama. Osmislio ga je celebrity vizažist Hung Vanngo, i uvjereni smo da će postati veliki hit.

5 novih "natural look" trendova za godinu pred nama (фото 3)

Leave a comment

više