Search

Ako je suditi prema Instagramima poznatih djevojaka, kosa se ove jeseni boja u svijetle nijanse!

Ako je suditi prema Instagramima poznatih djevojaka, kosa se ove jeseni boja u svijetle nijanse!

Čokoladne se nijanse zamijenjuju onim platinastim

Tekst: E.G.


Image: Instagram

Postoji li jedno godišnje doba u kojem očekujemo vidjeti najviše novih trendova, onda je to jesen. Tjedni mode uvijek posluže kao dobra inspiracija za razmišljanje o nekim opcijama koje bi potencijalno mogli probati, a ovi mjeseci ionako tradicionalno slove kao mjeseci novih početaka i konkretnijih osobnih promjena. Kao što nas većina već i zna iz osobnog iskustva, jedan od najvećih simbola životnih prekretnica je i promjena frizure, boje kose ili oboje, zašto ne.

I dok smo na spomenutim Tjednima mode vidjeli da vodeći svjetski stilisti kose predlažu smione boje, asimetrične frizure i maksimalnu razigranost, praksa nekako još uvijek pokazuje da djevojke diljem svijeta preferiraju bob frizure i ombre ili balayage pramenove.

S druge strane, pogledate li aktualne trendove u Hollywoodu kad je u pitanju kosa, primijetit ćete da jedan dominira. Naime, u posljednjih smo nekoliko tjedana vidjeli cijeli niz djevojaka i žena iz javnog života koje su svoje tamne kose odlučile značajno posvijetliti, odnosno, postati plavuše.

Mlada glumica Millie Bobby Brown je tako svoju prirodno tamno smeđu kosu sad odlučila obojati u nijansu boje meda, supermodel Kendall Jenner je tijekom pariškog Tjedna mode evocirao duh devedesetih s kosom gotovo žute nijanse i tamnijim korijenom, dok je britanska pjevačica Dua Lipa iznenadila obožavatelje strawberry blonde nijansom ispod koje se ipak nazire i nekoliko tamnih pramenova.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više