Search

Beauty brendovi čije proizvode možete koristiti čak i kad vježbate

Beauty brendovi čije proizvode možete koristiti čak i kad vježbate

Yuni, Arrow, Tarte, First Aid Beauty


Image: Promo/ImaXtree

Da gomila šminke na licu za vrijeme sportskih aktivnosti ne dolazi u obzir već odavno znamo, no neki kozmetički brendovi su i tu našli prostora za lansiranje svojih proizvoda

Trend vježbanja donio nam je niz dobih stvari. Pored zdravog života i svih dobrobiti koje nam donosi kretanje, na tržištu se pojavila odjeća i obuća koja to prilično olakšava. High tech tajice koje ne osjetite na sebi dok ih nosite, materijali koji dišu i na kraju tenisice koje su uvijek dobar izgovor da ih nosimo svaki dan. Pored odjeće i obuće neki kozmetički brendovi predstavili su svoje proizvode koji će u času osvježiti naše lice, dodati mu kapljicu šminke i darovati sjaj. Mrvica maskare neće nikoga ubiti, a pored dekorativne kozmetike tu su i odlični preparativni proizvodi. 

Yuni 

Brend Yumi u svojoj kolekciji nudi blage proizvode za njegu kože, kose i tijela, a posebno su dizajnirani za one koji prakticiraju jogu. Primjerice, Active Calm serum smanjuje crvenilo i ne zatvara pore. Linija je sačinjena od botaničkih sastojaka i to je jedna od ključnih prednosti, a radi se sastojcima koji imaju antibakterijska svojstva. 

Beauty brendovi čije proizvode možete koristiti čak i kad vježbate (фото 1)

Arrow 

Linija Arrow koja se nalazi pod prodajnim brendom Birchbox jedni su od prvih koji su počeli proizvoditi vodootpornu kozmetiku primjerenu odlasku na sportske aktivnosti. Vodootporni tuševi za oči, gel za obrve i rumenilo u olovci  samo su dio njihove linije koja uključuje i setove za osvježenje, dezodoranse bez aluminija i osvježavajuće vodice. 

Beauty brendovi čije proizvode možete koristiti čak i kad vježbate (фото 2)

Tarte Cosmetics 

Brend koji je već gotovo 20 godina na tržištu predstavio je svoju mini liniju koja se sastoji od vodootporne maskare u smeđoj boji, ruža za usne u boji kože, nježnog rumenila u spužvici i osvjetljivača s kojim će lice uvijek blistati. A toliko si u gymu možete priuštiti ako ne želite biti posve "goli". 

Beauty brendovi čije proizvode možete koristiti čak i kad vježbate (фото 3)

First Aid Beauty

Zanimljivog naziva naslućuje da ima proizvode koji bi se mogli naći u toaletnoj torbici svaki dan. Prošle jeseni pokrenuo je liniju Hello FAB koja se sastoji od četiri proizvoda za njegu kože na bazi super voća, matche, kokosove vode i oraha. Vlažne maramice na bazi kofeina vašu će kožu probuditi u trenu, idealne za nanošenje nakon sportske aktivnosti. 

Beauty brendovi čije proizvode možete koristiti čak i kad vježbate (фото 4)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više