Search

Beauty report s Tjedna mode u Milanu

Beauty report s Tjedna mode u Milanu

Make-up, frizure i nokti

Tekst: BURO.


Beauty report s Tjedna mode u Milanu (фото 1)

Giorgio Armani

Završio je i Tjedan mode u Milanu, što znači da smo još jednom vidjeli cijelu plejadu beauty lookova na pisti. A koji su bili najistaknutiji? Pročitajte ovdje.

Make-up

Beauty report s Tjedna mode u Milanu (фото 2)

Prada

U Milanu je bila prava eksplozija pastelnog make-upa. Bottega Veneta, Max Mara, Etro, Sportmax i čak Roberto Cavalli izveli su na pistu modele s minimumom make-upa. Drugi trend je bila igra sa sjenilima kao kod Prade, Giorgija Armanija Guccija. Za osnovu je uzeta boja koja je stavljena na kapke, poput boje na kistu, a zatim se nadograđivalo s umjetničkim tehnikama stvarajući prava mala umjetnička djela. I, naravno, nisu zaboravljene ni smokey eyes (Just Cavalli) ni jarki ruž za usne (Dsquared2).

Frizure

Beauty report s Tjedna mode u Milanu (фото 3)

Alberta Ferretti

Stilisti milanskih revija udijelili su mnogo zanimanja baš dodacima za kosu. Kod Dolce & Gabbana smo gledali novčiće i cvijeće u kosi, kod Marni raznobojne šilterice, kod Max Mara marame, a kod Prade perje. Svi ovi modni dodaci odgovaraju svim prigodama, bila to večernja šetnja i pravi bal.

Nokti

Beauty report s Tjedna mode u Milanu (фото 4)

Just Cavalli

Manikirani nokti bili su važan dio mnogih lookova. Kao i prije vidjeli smo mnogo pastelnih i nježnih boja kao kod Sportmax ili Blumarine. No u kombinaciji s jarkim make-upom stilisti preporučuju jarke boje laka (Just Cavalli) i to je osvježavajuća novost nakon trenda bijelih noktiju koji je vladao neko vrijeme.

Beauty report s Tjedna mode u Milanu (фото 5)

Sportmax

Beauty report s Tjedna mode u Milanu (фото 6)

Blumarine

Beauty report s Tjedna mode u Milanu (фото 7)

Laura Biagiotti

Tekst: D.Č./L.B.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više