Search

\"Brineta\" i \"bob\" su dvije riječi za ultimativnu beauty inspiraciju ljeta

"Brineta" i "bob" su dvije riječi za ultimativnu beauty inspiraciju ljeta

Tekst: BURO.

Ako vas je obuzela neobjašnjiva želja da odete kod frizera i ošišate se na bob, niste jedini. U posljednje vrijeme čini se da su nam feedovi preplavljene bob frizurama i to u smeđoj boji. Na svoj poseban način, savršeno se uklapaju uz zlatne ljetne snove, zar ne? Pre nego što pomislite kako ovakva frizura zahtjeva feniranje i namještanje, dobro pogledajte ove fotografije i shvatit ćete da ništa ne može biti dalje od istine.

"Brineta" i "bob" su dvije riječi za ultimativnu beauty inspiraciju ljeta (фото 3)

@GIORGIATORDINI

Bob koji vlada ovog ljeta je prava oda prirodnosti. Praktično su sve varijante visoko visoko na stilskoj ljestvici pod uvjetom da djeluju neopterećeno. Naravno, uvijek ga možete isfenirati na potpuno ravno, ali ako vaša kosa ima bilo kakvu teksturu ona je više nego dobrodošla! Valovi i kovrče svih veličina koji samo pozivaju da kroz njih provučete prste nikad nisu bile lakše za izvesti. U principu vam je potrebno samo mala pomoć preparata i strpljenja da kosu osušite prirodno.

"Brineta" i "bob" su dvije riječi za ultimativnu beauty inspiraciju ljeta (фото 6)

@SARAHELLEN

Sve dužine su savršene, od onih koje jedva dodiruju vrat pa sve do loba (u nekom momentu svetu je dosadilo da izgovara long i bob pa smo dobili ovu genijalnu skraćenicu). Hoćete li se odlučiti za šiške ili ne, ovisi samo od vas - a zalizati kosu s razdjeljkom na sredini u niski rep je s bobom i dalje opcija.

"Brineta" i "bob" su dvije riječi za ultimativnu beauty inspiraciju ljeta (фото 9)

@EMMAHOAREAU

Što se boje tiče, stvar je također vrlo jednostavna: smeđe nijanse, s ili bez lagano svjetlijih krajeva (samo bez vidljivih prelaza, molimo) koji kao da su posvijetlili dok ste se vozili brodom po Amalfi obali. Imali li boljeg asesoara za bezbrižno sanjarenje? Ako je suditi po našim omiljenim Instagram djevojkama - nema.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više