Search

Büro 24/7 x Chanel: novogodišnji beauty prijedlozi

Büro 24/7 x Chanel: novogodišnji beauty prijedlozi

S Ivanom Roščić u glavnoj ulozi

Tekst: A.P.


Image: Jakov Baričić

Prekrasna hrvatska glumica Ivana Roščić stala je pred objektiv Jakova Baričića u ekskluzivnoj priči kuće Chanel i portala Büro 24/7

Glamurozna francuska kuća i ove je godine razveselila svoje obožavateljice blagdanskom make-up kolekcijom "Rouge Noir". Bogate teksture, zagasiti tonovi zavodljive nijanse rubina i nezaobilazne svečane zlatne prožimaju se kroz set vrhunskih proizvoda kreiranih za specijalne trenutke. Upravo je "Rouge Noir" inspirirao poznatog hrvatskog vizažista Sašu Jokovića koji je kreirao tri savršena novogodišnja beauty looka za ekskluzivnu priču u kojoj je glavnu ulogu preuzela hrvatska glumica Ivana Roščić. Odjevena u birane Chanel komade iz nove cruise kolekcije, Ivana je savršeno utjelovila francuski chic, koji ova kuća od samih početaka vjerno predstavlja u svom radu.

Ivana Roscic

Za novogodišnji doček i svečane prilike Saša Joković predlaže tri looka koji se baziraju na zlatnim i bakrenim tonovima. Ove nijanse pristaju svakoj boji očiju te ćete uz nekoliko vještih poteza kistom ove prijedloge lako prilagoditi vašoj make-up rutini.

Ivana Roščić

Koža je hidratizirana i pripremljena Hydra Beauty Micro serumom i Hydra Beauty kremom. Baršunast i gladak ten postignut je kombinacijom Perfect Lumiere Velvet pudera u nijansi "Beige 20", a obrazi su blago naglašeni rumenilom Joues Contrastes "12 coups de minuit". Na kapke je nanesena kombinacija bogatih sjenila iz ekskluzivne kolekcije Les 4 Ombres "Signe Particulier". Gornje i donje trepavice naglašene su s nekoliko slojeva maskare "Ultra Noir – Noir Khôl". Dubinu pogleda naglasilo je sjenilo u tamnosmeđoj nijansi Le sourcil de Chanel "Brun 20", koje je blago naneseno na gornji kapak i uz rub donjeg kapka. Glavna zvijezda ovog looka su zavodljive tamne usne kao najveći beauty trend hladne sezone. Na usne je prvo nanesen balzam Hydra Beauty Nutrition "Baume nourrissant lèvres" te Rouge Allure ruž u dubokoj nijansi vina "Rouge Noir 109". Temu beauty looka prati i odgovarajuća manikura s nijansom Le Vernis "Rouge Noir". Ivana nosi: košulju, haljinu i ogrlicu iz Chanel cruise kolekcije 2015./2016.

Ivana Roscic

Ako ste vješti u nanošenju make-upa i znate se poigrati oblicima, proučite ovu igru zemljanih i zlatnih tonova na gornjem kapku. Ovaj look nije ekstravagantan, ali je dovoljno efektan za svečane prigode. Koža je pripremljena Hydra Beauty Micro serumom i Hydra Beauty kremom. Na ten je nanesen tekući puder Perfection Lumiere Velvet u nijansi "Beige 20". Obrazi su naglašeni paletom rumenila Joues Contrastes "12 coups de minuit". Na kapke je nanesena kombinacija ekskluzivne kolekcije sjenila Les 4 Ombres "Signe Particulier" i finog kremastog sjenila Illusion D'Ombre "Rouge Noir".

Ivana Roscic

Uz gornji kapak tanko je apliciran tuš za oči Le Crayon Yeux "Or Safran" u kombinaciji s olovkom za oči Le Crayon Khol "Rouge Noir". Intenzivno smeđe sjenilo Le Sourcil de Chanel "Brun 20" naneseno je uz gornji i donji rub oka kako bi očima dalo zavodljiv, mačkasti izgled. Trepavice su gusto namazane maskarom Le Volume De Chanel "Rouge Noir". Usne su blago naglašene u pastelnim ružičastim tonovima. Pripremljene su balzamom Hydra Beauty Nutrition "Baume nourrissant lèvres" na koji je nanesen lagani premaz ruža Rouge Allure "Vaporeuse". Za manikuru su korišteni Le Vernis "Rouge Noir" i nadlak "Lamé Rouge Noir". Ivana nosi haljinu, košulju i broš iz Chanel cruise kolekcije 2015./2016.

Ivana Roscic

Omiljeni beauty look mnogih žena uključuje mačkastu liniju tuša preko gornjeg kapka, koji daje mističan i seksepilan pogled. Tuš zahtijeva vještu i preciznu ruku, ali i kvalitetan proizvod koji je dovoljno pigmentiran i gust kako se ne bi razlijevao po kapku. Koža je pripremljena Hydra Beauty Micro serumom i Hydra Beauty kremom. Ten je ujednačen tekućim puderom Perfection Lumiere Velvet "Beige 20", a obrazi su naglašeni rumenilom Joues Contrastes "12 coups de minuit". Na gornji je kapak nanesena kombinacija sjenila Les 4 Ombres iz ekskluzivne kolekcije "Signe Particulier". Kutovi očiju naglašeni su kombinacijom sjenila Le Sourcil De Chanel "Brun 20" i olovke Le Crayon Khol "Rouge Noir". 

Ivana Roscic

Preko gornjeg kapka izvučena je mačkasta linija tušem Eye Liner Ligne Graphique De Chanel "Noir 10", a trepavice su premazane s nekoliko slojeva maskare Le Volume De Chanel "Ultra Noir – Noir Khôl". Mekoću usnama dao je balzam Hydra Beauty Nutrition "Baume nourrissant lèvres". Mekani roskasti tonovi postignuti su kombinacijom ruža Rouge Allure "Vaporeuse" i sjajila Levres Scintillantes "Etincelle". Na nokte je nanesen lak Le Vernis "Rouge Noir". Ivana nosi haljinu i broš iz Chanel cruise kolekcije 2015./2016.

Ivana Roscic

Ivana Roscic

Ivana Roscic

Ivana Roscic

Ivana Roscic

Fotografija: Jakov Baričić

Kreativno vodstvo: Ana Pavić

Vizažist: Saša Joković za Chanel

Make-up: blagdanska kolekcija Chanel "Rouge Noir"

Kosa: Teuta Mesaroš za salon "Teuta"

Styling: Kristina Deranja

Odjeća i modni dodaci: Chanel cruise 2015./2016.

Zahvaljujemo hotelu Palace koji je ustupio svoje prostorije za snimanje.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više