Search

Donosimo vam inspiraciju za sljedeći posjet frizeru

Donosimo vam inspiraciju za sljedeći posjet frizeru

Tekst: BURO.


Službeno je: stanjeni vrhovi su jedini način šišanja koji vidimo ove sezone. Bilo da se radi o kratkim frizurama, srednjoj duljini ili onoj XXL sve je podređeno izraženim stepenastim varijacijama, kao da ravni krajevi ne postoje. Ovaj „no fuss“ princip se proširio s odjeće na beauty svijet što nam je jako drago. Bilo je i vrijeme da se malo opustimo i izgledamo prirodnije.

Varijacije na temu stanjenih stepenastih pramenova su bezbrojne pa ih možemo nazvati još jednom proslavom individualnosti. Zajedničko su im kraće dužine oko lica i odsustvo ravnih linija. Sve postaje pokret, čak i kada je kosa skupljena. Dakle kad sljedeći put sjednete u frizersku stolicu zamolite za stanjene vrhove.

Ako vas neke od ovih fotografija podsjećaju na 90-e i 2000-e, potpuno ste u pravu. Sama tehnika nije nova, već je kao i veliki broj stvari ove sezone retro. Ipak u ovom krugu efekt je opušteniji i spontaniji , a samim time i više cool. Ne trebate se maltretirati velikim četkama i nekim glossy finišem punim volumena. Ove sezone cilj je što prirodniji izgled.

Upravo u tome je ključ preokreta. Da ste nas prije koju godinu pitali hoćemo li juriti kod frizera s fotografijama stanjenih frizura vjerojatno bismo se samo nasmijali, a sada smo u ovom slučaju kapitulirali. Ako na spomen ove frizure iz glave ne možete izbaciti mentalnu sliku Britney ili Jessice Simpson iz ere 2000-ih, bacite oko na ove Instagram djevojke i pronađite inspiraciju.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više