Search

Dosadio vam je klasični lak za nokte? Probajte Negative Space manikuru

Dosadio vam je klasični lak za nokte? Probajte Negative Space manikuru

Tekst: BURO.


Koliko god voljeli nokte koji su uvijek uredni, moramo priznati da ih je ponekad teško održavati. Savršena boja koja izgleda kao da je tako nazmazana (nikad izrasla), uvijek uredne zanoktice... To su stvari koje nakon manikure ne traju dugo, a u ritmu života na koji smo navikli lako ispadnu s visokih mjesta na listi prioriteta.

Na sreću svih nas, čini se da je novi nail art trend stvoren za rješavanje upravo takvih problema, ali i za unošenje boja u naš život. Zove se "negativni prostor", a definira se odstupanjem od klasike i ostavljanjem dijela nokta "neobojanim", tako da neobojeni dio igra jednako važnu ulogu u samoj umjetnosti noktiju kao i obojeni. Već znate o čemu pričamo, vidjet ćete to na svakom Instagram kutku.

Dakle, pripremite se da isprobate kako to izgleda kad boju ne nanesete po cijelom noktu. Kao zagrijavanje možete sami eksperimentirati - realno, neke jednostavnije varijacije možete kod kuće napraviti ljepljivom trakom, ali za složenije ipak se prepustite profesionalcima (a onda s dobrom kremom za ruke uživajte u rezultatima najmanje dva tjedna).

Od grafičkih kombinacija u dvije boje, preko šarenih verzija francuske manikure do valovitih apstraktnih oblika, ovaj trend ima ponešto za svakoga, čak i za zaklete minimalce koji ne vole crtanje na noktima. Za vas smo odabrali najbolje ideje za sljedeći posjet salonu. Dobrodošli u proljeće.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više