Search

Evo kako postići najpoželjniji \"metallic look\" na očima

Evo kako postići najpoželjniji "metallic look" na očima

Novi trend

Tekst: E.G.


Image: Buro247.ru

Na zadnjoj reviji za jesen/zimu kuće Armani se istaknuo i jedan zanimljiv makeup trend, i to onaj koji doslovno ne možete ne primijetiti

Kad je riječ o trendovima u svijetu šminke, čini se da polako idemo u nešto maštovitijem smjeru. Točnije, odbacuju se stroga pravila na kakva smo navikli i istražuju se neka nova područja. Tako smo na reviji kuće Valentino vidjeli bijeli tuš na očima umjetno klasičnog crnog, dok Armani predlaže onaj metallic sjaja, odnosno onaj sa šljokicama. Radi se o ideji poznate vizažistice Linde Cantello, inspiriranoj šminkom kakva se nosila šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Kako sama kaže, ovaj look stvara jako zanimljiv i efektan kontrast - onaj između izrazito crnih trepavica premazanih maskarom te srebrnih linija na kapcima.

Prije nego što krenete u istraživanje ove opcije šminkanja, Cantello savjetuje dobro hidratiziranje kože, kao i poštivanje procesa upijanja koji nužno mora uslijediti. Što se tiče tekućeg pudera, bolje da odaberete mat varijantu i izbjegnete dodatni sjaj. Ako ne možete pronaći svjetlucavi tuš za oči, možete koristiti i olovku, a ključno je ne zaboraviti nanijeti i tri sloja maskare. Look zaokružite laganim nanošenjem ružičastog ruža s prstom, kako boja ne bi bila preintenzivna, a u nastavku pogledajte koje je proizvode najbolje koristiti.

Armani Prima Glow-On Moisturizing Balm

High Precision Retouch, ArmaniMaestro Glow Liquid Foundation, Armani

24/7 Glide-On Eye Pencil, Urban Decay

Extra Dimension Eyeshadow, MAC

Eyes To Kill Mascara, Armani

Ecstasy Lacquer, Armani

Related articles

Buro 24/7 Selection

više