Search

Ivana Kovačić: Najpopularnije jesenske boje lakova za nokte

Ivana Kovačić: Najpopularnije jesenske boje lakova za nokte

Prijedlozi iz popularnog salona Manos Nail Lounge by Ivana

A.P.

Vlasnica popularnog zagrebačkog salona za nokte Manos Nail Lounge by Ivana otkriva nam najtraženije boje lakova za nokte za sezonu jesen/zima 2014.

Nove make-up kolekcije poznatih svjetskih kuća donose nam pregršt zanimljivih kolora kojima ćete ukrašavati svoje nokte u sezoni jesen/zima 2014. Kao što je slučaj s make-upom koji u jesenskim danima uvijek skrene u zagasitije i teže tonove, tako i lakovi za nokte prate trend zamamnih dubokih nijansi kojima ćete teško odoljeti. 

Što ćemo nositi?

Tamnocrvene nijanse istisnule su jarke boje i zavladale modnim pistama i ulicama svjetskih metropola. Duboke boje rubina i višnje čest su odabir dama koje vole klasiku.

Otkako je Peter Philips prije nekoliko godina lansirao Chanel lak u dječje plavoj boji u sklopu ljetne kolekcije, sve nijanse plave postale su jako tražene čak i od strane žena koje inače preferiraju klasičnije tonove i nude nijanse. Jesenske kolekcije donose zagasito plave tonove, a kao najbolje izdvajam Chanel - Orage, Dior - Carre Bleu 796 i YSL - Bleu Galuchat 52.

Ove jeseni iznimno su popularni smeđi tonovi kakve u svojim kolekcijama prezentiraju OPI I YSL. Nikako ne propustite probati nijansu How great is your Dane? koja dolazi iz OPI Nordic kolekcije.

Apsolutni favorit kod mističnih ljubičastih nijansi je modni bog seksa Tom Ford. U svojoj novoj kolekciji Ford nam donosi nijansu Black Cherry.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više