Search

Kako postići prirodan brončani look?

Kako postići prirodan brončani look?

Senzualan efekt suncem okupanog lica


Image: buro247.com.au

Već smo poprilično zakoračili u proljeće koje je sa sobom donijelo tople zrake sunca i unijelo boje na naša lica. Danas vam donosimo savjete i proizvode kojima ćete najlakše postići onaj zavodljivi, prirodni brončani ten za kojim svi žudimo u toploj sezoni

Sve velike modne i beauty kuće svoje su police napunile atraktivnim ljetnim kolekcijama kako bi vam omogućile postizanje onog toplog, osunčanog tena u brončanim nijansama. Danas vam predstavljamo proizvode kojima ćete svakako zablistati ovog kasnog proljeća i pripremiti se za vruće ljetne dane. 

1. Estée Lauder "Bronze Goddess Shimmering Nudes" kolekcija

Limitirano izdanje ljetne make-up kolekcije s potpisom kuće Estée Lauder ponudit će vam sve što vam je potrebno za blistav i sjajni ten u zlaćanim tonovima. Nakon velikog uspjeha s kultnim omiljenim bronzerom u prahu "Bronze Goddess", ova nam beauty kuća predstavlja prozračni bronzer gelaste teksture koji se nanosi preko tekućeg ili kompaktnog pudera te iluminirajući puderom u gelu koji se lijepo blenda, a može se i nadograđivati poželite li jače prekrivanje i blistavi finiš. Kolekcija uključuje paletu sjenila, "All Over" iluminator i nove boje lakova za nokte i ruževa za usne, a bit će dostupna od 31. svibnja.

Kako postići prirodan brončani look? (фото 1)

2. Tom Ford "Soleil" kolekcija

Pokušajte ostati ravnodušni na ovu prekrasnu, chic i elegantnu ambalažu u zlatno-bijeloj kombinaciji. Sigurno smo kako će vam se apsolutno svidjeti limitirano izdanje laganog prozračnog bronzera u dvjema nijansama i veličinama – "Dust" i "Terra" – kojima ćete postići prekrasan zlaćani sjaj. U "Soleil" kolekciji kuće Tom Ford možete pronaći i krasna duo sjenila kremaste teksture i one u prahu, kao i svjetlucavo ulje za tijelo, kremasto rumenilo i nove ruževe za usne koji će odlično istaknuti vaš brončani ten.

Kako postići prirodan brončani look? (фото 2)

Kako postići prirodan brončani look? (фото 3)

3. Bobbi Brown "Sandy Nudes" kolekcija

Inspirirana prirodnim nijansama pijeska, nova make-up kolekcija s potpisom kuće Bobbi Brown bit će vam najbolji prijatelj ovog ljeta. Limitirano izdanje "Face & Body Bronzing" dua koje se sastoji od rumenila i bronzera u potpuno prirodnim nijansama osunčane kože s vitaminom E koji štiti kožu od štetnih utjecaja. Kolekcija uključuje još jedan must-have proizvod – paletu sjenila u toplim bež nijansama sa shimmerom za najljepše dnevne i večernje lookove. 

Kako postići prirodan brončani look? (фото 4)

Kako postići prirodan brončani look? (фото 5)

4. Givenchy "Croisiere 2015" kolekcija

Gel, sprej ili praškasta tekstura – ovog ljeta Givenchy nam je priredio fantastične proizvode, imajući na umu različite želje klijentica. Njihov puder "Healthy Glow" pružit će vam upravo mogućnost izbora, odnosno mogućnost nanošenja bronzera različitih tekstura, a naći ćete ga u četirima vrlo nosivim nijansama kremaste teksture koje se savršeno stapaju s vašom kožom. Najviše nas je obradovao proizvod koji se krije pod nazivom "Brume Bonne Mine" – bronzer u spreju koji će vašem licu podariti zlaćani sjaj. 

Kako postići prirodan brončani look? (фото 6)

Kako postići prirodan brončani look? (фото 7)

5. Hourglass Ambient Lighting bronzer

Inspirirani najnovijom tehnologijom na području fotoluminiscencije, u kući Hourglass osmislili su iluminirajući bronzer koji sadrži brončane pigmente kako bi vašem licu podarili prirodni sjaj u toplim brončanim tonovima. Ovaj će proizvod na najbolji način obogatiti svaku kozmetičku torbicu i bit će vam vjerni pratitelj od kasnog proljeća do kasne jeseni.

Kako postići prirodan brončani look? (фото 8)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više