Traži

Kako vašem zdravlju i koži mogu pomoći sjemenke grožđa?

Kako vašem zdravlju i koži mogu pomoći sjemenke grožđa?

Za imunitet i lijepu kožu


Fotografija: PR

Jeste li znali da ekstrakt sjemenki grožđa ima čak 15 puta jače djelovanje od vitamina C?

Viroze, gripe i različite hunjavice često nas dočekaju nespremnima. Ove zime pripremite svoje tijelo i ojačajte imunitet jednostavnim savjetima te izbjegnite visoku temperaturu i sve one neugodne pojave koje svaka prehlada nosi sa sobom.

Sjemenke grožđa obiluju polifenolnim antioksidansima koji su odlični za jačanje imuniteta. Iako je vitamin C opće prepoznat kao najbolji saveznik u borbi za imunitet, ekstrakt sjemenki grožđa ima čak 15 puta jače djelovanje! Kako konzumacija grožđa nije dovoljna, a i nažalost grožđe u zimskim mjesecima nije toliko dostupno, preporučuje se suplementacija u obliku dodataka prehrani. Istovremeno, ekstrakt sjemenki grožđa utječe na usporavanje starenja kože te poboljšava cirkulaciju, što će razveseliti sve pripadnice ljepšeg spola. Bestvite Ekstrakt sjemenki grožđa standardiziran je na 95 % polifenola i dobar je odabir za suplementaciju u svako doba godine.


Ako ipak pronađete crveno grožđe u trgovinama, možete pripremiti jednostavan smoothie koji će osigurati energiju za cijeli dan i doprinijeti jačanju imuniteta.

Recept za smoothie od crvenog grožđa
Sastojci:
• ½ šalice grožđa
• ½ banane
• ½ šalice soka od naranče
• 1 jušna žlica lanenih ili chia sjemenki
• 1 šalica leda ili negazirane vode


Priprema:
Bobice grožđa skinite s peteljki, banane narežite na kolutiće, prethodno ocijedite naranču te sve sastojke pomiješajte u blenderu dok ne dobijete homogenu smjesu.

Više informacija saznajte na www.bestvite.hr

O brendu Bestvite:
Bestvite je američki brend iza kojeg stoji kompanija s 20 godina iskustva na području nutricionizma. Svi se proizvodi proizvode u Sjedinjenim Američkim Državama uz strogu kontrolu kvalitete i prema standardima Current Good Manufacturing Practice (CGMP).

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor