Traži

Kakve frizure ove jeseni nose Francuskinje? Donosimo pet glavnih trendova

Kakve frizure ove jeseni nose Francuskinje? Donosimo pet glavnih trendova

Što smo sve mogli vidjeti na ulicama Pariza?

Tekst: E.G.


Fotografija: imaxtree

Tjedni mode su tradicionalno, osim za nove kolekcije dizajnera, rezervirani i za pomno promatranje odjevnih kombinacija raznih urednica, blogerica i influencera. Međutim, odjeća nije jedino na što kod njih obraćamo pažnju - gleda se i koji nakit biraju, koje modne dodatke te, naravnom za koje se frizure odlučuju. Mi smo tako danas odlučili izdvojiti pet glavnih trendova s pariških ulica kad je riječ o kosi, a koji će nesumnjivo zavladati i ulicama drugih svjetskih gradova. Tražite li inspiraciju za novi look, možete se inspirirati i nekim od sljedećih koji su nam privukli pažnju.

Šiške

Ova klasična varijanta je uvijek dobar odabir, što potvrđuju i fotografije brojnih žena u Parizu. Naravno, ako imate na umu da su šiške često opcija koja zahtijeva određenu količinu truda pri održavanju.

Punđa

Riječ je o frizuri koja je osvojila Skandinavke prilikom Tjedana mode u Kopenhagenu i Stockholmu, a čini se kako ni Parižanke na nju nisu ostale imune. Može se nositi u "strogoj" ili potpuno opuštenoj varijanti, i to za dnevne i večernje prigode.

Neobične boje

Tzv. rainbow colors bi mogle postati sljedeći veliki trend kad je u pitanju bojenje kose. Zaboravite pramenove boje meda i ostale provjerene varijante - ako je vjerovati insiderima, vrijeme je za smjelije korake!

Dodaci

Šeširi, ukosnice svih veličina, boja i oblika, marame i drugi dodaci, više su nego poželjni detalji u kosi. Vaša odjevna kombinacija može ovisiti o njima ili se samo blago nadopunjavati, a jedino je pravilo da pravila nema i sve je dopušteno.

Zalizana kosa

Frizura koju su nedavno proslavile sestre Kardashian Jenner pronašla je svoj put i do Europe. Naime, velik broj uzvanica pariškog Tjedna mode se odlučio upravo za nju, a mi moramo priznati kako se čini da su napravile pravi potez. 

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor

više