Search

Kakve frizure ove jeseni nose Francuskinje? Donosimo pet glavnih trendova

Kakve frizure ove jeseni nose Francuskinje? Donosimo pet glavnih trendova

Što smo sve mogli vidjeti na ulicama Pariza?

Tekst: E.G.


Image: imaxtree

Tjedni mode su tradicionalno, osim za nove kolekcije dizajnera, rezervirani i za pomno promatranje odjevnih kombinacija raznih urednica, blogerica i influencera. Međutim, odjeća nije jedino na što kod njih obraćamo pažnju - gleda se i koji nakit biraju, koje modne dodatke te, naravnom za koje se frizure odlučuju. Mi smo tako danas odlučili izdvojiti pet glavnih trendova s pariških ulica kad je riječ o kosi, a koji će nesumnjivo zavladati i ulicama drugih svjetskih gradova. Tražite li inspiraciju za novi look, možete se inspirirati i nekim od sljedećih koji su nam privukli pažnju.

Šiške

Ova klasična varijanta je uvijek dobar odabir, što potvrđuju i fotografije brojnih žena u Parizu. Naravno, ako imate na umu da su šiške često opcija koja zahtijeva određenu količinu truda pri održavanju.

Kakve frizure ove jeseni nose Francuskinje? Donosimo pet glavnih trendova (фото 1)

Punđa

Riječ je o frizuri koja je osvojila Skandinavke prilikom Tjedana mode u Kopenhagenu i Stockholmu, a čini se kako ni Parižanke na nju nisu ostale imune. Može se nositi u "strogoj" ili potpuno opuštenoj varijanti, i to za dnevne i večernje prigode.

Kakve frizure ove jeseni nose Francuskinje? Donosimo pet glavnih trendova (фото 2)

Neobične boje

Tzv. rainbow colors bi mogle postati sljedeći veliki trend kad je u pitanju bojenje kose. Zaboravite pramenove boje meda i ostale provjerene varijante - ako je vjerovati insiderima, vrijeme je za smjelije korake!

Kakve frizure ove jeseni nose Francuskinje? Donosimo pet glavnih trendova (фото 3)

Dodaci

Šeširi, ukosnice svih veličina, boja i oblika, marame i drugi dodaci, više su nego poželjni detalji u kosi. Vaša odjevna kombinacija može ovisiti o njima ili se samo blago nadopunjavati, a jedino je pravilo da pravila nema i sve je dopušteno.

Kakve frizure ove jeseni nose Francuskinje? Donosimo pet glavnih trendova (фото 4)

Zalizana kosa

Frizura koju su nedavno proslavile sestre Kardashian Jenner pronašla je svoj put i do Europe. Naime, velik broj uzvanica pariškog Tjedna mode se odlučio upravo za nju, a mi moramo priznati kako se čini da su napravile pravi potez. 

Kakve frizure ove jeseni nose Francuskinje? Donosimo pet glavnih trendova (фото 5)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više