Search

Kate Moss nosi pletenicu iz snova

Kate Moss nosi pletenicu iz snova

Kérastase Paris

Urednik: A.P.


Image: Kerastase PAris

Jeste li znali da se volumen može promatrati na tri različita načina? Volumen u korijenu kose, volumen u obujmu kose te volumen svakog vlakna, odnosno gustoća vlakna kose.

Gusto vlakno ključno je u stvaranju frizura kao što su pletenice ili konjski rep, gdje je teško postići da frizura bude dugotrajna ako je kosa tanka. No volumen nije potreban samo tankoj kosi čija tekstura zahtjeva dodatnu gustoću, neko i zreloj kosi koja gubi gustoću, ili normalnoj kosi koju sušimo na zraku.

U pomoć ženama s tankom kosom stiže Materialiste gel u spreju. Inovativan savez revolucionarne IntraCylane® tehnologije s agensima koji povećavaju promjer vlas* Kosa je nakon upotrebe vidljivo deblja i jača na dodir. Istovremeno je mekana, podatna, lako ju je stilizirati te joj je pružen dodatan sjaj. Za optimalne rezultate nanesite na dlanove, ravnomjerno rasporedite po opranoj, ručnikom posušenoj kosi. S Materialistom i tanka kosa, kosa bez gustoće može se splesti u pletenicu iz snova.

kerastase

Kako bi svojim frizerima i klijenticama omogućio stvaranje raznih varijanti pletenica, Kérastase je napravio Knjigu pletenica, http://www.kerastase.com/en/couture-styling-braids, za sve one koji žele inspiraciju za stvaranje ove frizure.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više