Search

Kikice su opet u trendu. Evo kako se nose danas

Kikice su opet u trendu. Evo kako se nose danas

Tekst: BURO.


Ako ste mislili da smo se zasitili romantičnih i retro trendova, osvrnite se po svojoj virtualnoj okolini i dobit ćete jasan odgovor da niste u pravu: kikice su svugdje oko nas. Doslovno svugdje i doslovno u svim varijacijama na temu koje se međusobno toliko razlikuju da im je svima jedina zajednička stvar to što dolaze u paru.

Oštro zalizane u stilu “riblje kosti” poput onih koje nosi Tracee Ellis Ross, romantične i mekane pletenice kao da su preživjele jedno trčanje po polju i barem jedno spavanje, mini kikice upletene samo pored lica ili one najklasičnije u vidu dva visoka repa poput onih koje smo nosili u vrtiću (look koji vam ipak ne preporučujemo u javnosti ako imate više od 25 godina). Inspiracije ima na pretek.

Kikice su opet u trendu. Evo kako se nose danas (фото 5)

@JUSTINEMARJAN

Možda je ultimativna ikona kikica 2021. Hailey Bieber, jer je njezin Instagram profil, kao i profili njezinih beauty suradnika, preplavljen raznim izdanjima. Ako pratite bilo kojeg frizera, jasno vam je zašto svi odjednom furaju kikice. Jen Atkin, Jusite Marjan, Amanda Lee i drugi insajderi koji rade “o glavama” brojnih zvijezda odavno su prihvatili ovaj trend.

Što se nas običnih smrtnika tiče - oduševljeni smo. U moru različitih ideja, pronalazimo barem jednu za sebe (i za svaku priliku). Donosimo vam svu inspiraciju koja vam je potrebna da se bacite na setove gumica i uposlite prste.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više