Search

Koje beauty proizvode u ljekarnama najviše traže muškarci?

Koje beauty proizvode u ljekarnama najviše traže muškarci?

Farmacia preporučuje

Urednik: A.P.


Image: Farmacia Press

Iako je potražnja za beauty proizvodima za muškarce iz godine u godinu sve veća, muškarci i dalje traže višenamjenske proizvode i skloniji su basic preparatima čija je učinkovitost vrlo brzo vidljiva, a primjena jednostavna. Higijena je među muškarcima i dalje najtraženija potkategorija, a proizvodi za rast kose redovito među najprodavanijima. Jedan dio populacije educira se što samostalno što uz pomoć boljih polovica pa iz godine u godinu bilježi se rast interesa za proizvodima anti age niše kao i ciljanih dodataka prehrani koji pomažu ne samo kod sportskih rezultata, već i kod boljki užurbane svakodnevice.
Rene Bajić, voditelj Farmacije iz Župe dubrovačke, donosi vam mix listu svojih omiljenih proizvoda, ali i onih koji spadaju u najtraženije u Farmacijama. Kako se bliži Valentinovo, možda dobijete ideju za koristan dar svojoj boljoj polovici.

Apivita

Apivita Men šampon nježno čisti kosu bez iritiranja tjemena istovremeno djelujući antiseptički (cijena: 124,99 kn) dok Apivita Men gel za tuširanje nježno čisti i ujedno hidratizira kožu (cijena: 119,81 kn).

Koje beauty proizvode u ljekarnama najviše traže muškarci? (фото 1)

Parfem Extraordinary by Matea Nesek ultimativno je zavodljiv unisex miris neobične cvjetno-voćne kombinacije (cijena: 550 kn).

Dermalogica

Dermalogica gel za brijanje omekšava bradu i štiti kožu od neugode tijekom brijanja, smiruje i zacjeljuje kožu (cijena:136 kn). Dermalogica after shave krema njeguje i hidratizira kožu nakon brijanja (cijena: 190,54 kn).

lierac

Lierac Men 24 h roll on jamči cjelodnevnu svježinu te regulira znojenje cijelog dana i hidratizira kožu (cijena: 106,84 kn). Lierac Men gel krema protiv znakova umora s ekskluzivnim kompleksom SKINPOWER 5 garantira brzu revitalizaciju kože (cijena: 306,98 kn).

proizvodi

Multivita Energy Up šumeće tablete s okusom limuna, s vitaminom C, cinkom i vitaminima B skupine pridonose smanjenju umora i iscrpljenosti te porastu energije (cijena: 25,90 kn). Multipower proteinska pločica s čokoladom, osim što je zdrav zalogaj, pomaže u izgradnji mišićne mase (cijena: 15,49 kn). Premium Green Marine Magnesium dodatak je prehrani za zdravlje živčanog sustava i zdravlje mišića (cijena:139 kn).

Sve navedene proizvode potražite u Farmacijama.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više