Search

Koje boje za kosu ovog ljeta biraju poznate dame?

Koje boje za kosu ovog ljeta biraju poznate dame?

Od platinaste do tamnosmeđe


Image: gettyimages

Lijepa glumica Jennifer Lawrence posvijetlila je svoju kosu do platinaste, Sophie Turner odlično nosi bakrene nijanse, a Bella Hadid vjerna je tamnosmeđoj

Promjena godišnjih doba sa sobom često nosi i promjene u izgledu. Mnoge žene odlučuju se za promjenu boje kose, uglavnom na svjetlije dok se neke odlučuju i na drastične promjene. Ovog ljeta teško je izdvojiti trendove u bojama za kosu, ali prirodne boje su uvijek zahvalne varijante. Što su izabrale naše poznate dame koje njegu i stiliziranje svoje kose prepuštaju vrhunskim stručnjacima iz beauty svijeta?

Ovog ljeta je "isplivalo" nekoliko vrućih nijansi za ljeto počevši od platinaste do tamnosmeđe. Glumica Jennifer Lawrence ovog ljeta nosi platinastu, a u stopu je prate i Taylor Swift i Rita Ora. Svijetle brončane nijanse ovog su ljeta posebno popularne kako ističe Dana Ionata, njujorška koloristica iz studija Sally Hershberger. Coco Rocha ostaje vjerna tamnosmeđoj kosi koja joj izvrsno stoji, dok toplije smeđe tonove bira popularna pjevačica Jennifer Lopez koja ju je osvježila i s nekoliko svijetlih pramenova. Od izrasta do krajeva kose put je dug, a ovog ljeta su posebno u trendu svijetli vrhovi kakve nosi Sophia Bush. Čini se da je ovog ljeta, sve dozvoljeno. 

Jennifer Lawrence

Coco Rosie

Sophie Turner

Jennifer Lopez

Sophia Bush

Bella Hadid

Save

Save

Save

Save

Related articles

Buro 24/7 Selection

više